24 / 07 / 2024

koru park özellikleri

koru park özellikleri

Yunusoğlu İnşaat kalitesiyle Balçova'da bir yıldız gibi parlayan Koru Park, çam ağaçlarının kokusuyla uyanıp denizden gelen ılık rüzgarı hissedebileceğiniz bir yaşam sunuyor

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Yalova'ya botanik park projesi için düğmeye basıldı!

Yalova’nın Koru Belediyesi, beldeye botanik park yapacak. 10 bin metrekare alana yapılacak dev projede binlerce bitki türü yer alacak.

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

TOKİ Kayabaşı park inşaatı 2016'da başlayacak!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları yer alacak.

Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik dev park!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

TOKİ Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik park inşa edecek!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

koru park özellikleri Haberi

koru park özellikleri


Şehrin kalabalığını arkanızda bırakırken eve gitmenin mutluluğunu yaşayacağınız bir yer Koru Park. Yunusoğlu İnşaat güvencesiyle yapılan ve seçkin bir yaşamın kapılarının açıldığı Koru Park, kalitenin sınır tanımadığının da iyi bir göstergesi.


Akıllı ev sistemleriyle donatılan dairelerde, her gün yaşamın sizi ‘ayrıcalıklılar listesi’ne aldığını düşünüp mutlu olabilirsiniz. Çünkü Koru Park’ta yaşamak, gerçekten de ayrıcalıklı hissettirecek cinsten mükemmel ve kusursuz. Yüksek güvenlik standartları ve yaşamınızı kolaylaştıracak pekçok yeniliğin hizmetinizde olduğu bir hayatın içinde olmak istiyorsanız kendiniz ve aileniz için yapacağınız en iyi tercihlerden biri de Koru Park’a gelmek olacaktır.


Doğayla uyanmak için


Şehir merkezine, sağlık ve SPA merkezlerine yakın, İzmir’in gözbebeği Teleferik ve çevresini kuşatan harika doğa manzarası ile iç içe, yüzme havuzu ve tertemiz çam kokan havasıyla yeni bir yaşam konsepti sunan Koru...