18 / 07 / 2024

koru park

koru park

Korupark Evleri daire fiyatları 202 bin liradan başlıyor, projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor

Korupark Evleri 'nde 1+1'lerin fiyatı maksimum 242 bin lira!

Korupark Evleri 'nde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatların 202 bin lira ile 242 bin lira arasında değişiyor, Korupark 'tan banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Yalova'ya botanik park projesi için düğmeye basıldı!

Yalova’nın Koru Belediyesi, beldeye botanik park yapacak. 10 bin metrekare alana yapılacak dev projede binlerce bitki türü yer alacak.

Çamlık Koru Park projesi Erbaa'nın ana yapılarından biri olacak!

Hüseyin Yıldırım, “Çamlık mesire alanına inşa edilecek olan Erbaa Koru Park Projesi, yapımına Gazi Bulvarımızdan başladığımız meydan ve çarşı merkezi sağlıklaştırması ile birlikte 2016 yılında hayata geçireceğimiz önemli bir proje." dedi.

TOKİ Kayabaşı park inşaatı 2016'da başlayacak!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları yer alacak.

Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik dev park!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

TOKİ Kayabaşı'na 1,5 milyon metrekarelik park inşa edecek!

Kayabaşı'na yapılacak parkın büyüklüğü, İstanbul'daki en büyük korunun 4 katı büyüklüğünde olacak. Kayaşehir merkezden Fenertepe'ye uzanacak parkta; koru alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurları ile piknik alanları olacak.

İTÜ Ayazağa Yerleşkesi konukevi inşaatı 4 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Yerleşkesi koru park alanı ve konukevi çevre düzenleme tanzim inşaatı, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 4 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

İstanbul Çekmeköy'de 1.1 milyon TL'ye icradan satılık triplex ev!

T.C İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi tarafından, İstanbul Çekmeköy'de Koru Park Konakları'nda yer alan 3 katlı ev 1 milyon 100 bin TL'ye satılıyor...

Bursa Korupark'ta 202 bin liraya! Anahtar teslim!

Koru Park Evleri kapsamındaki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor, Korupark 'ta fiyatlar 202 bin liradan başlıyor

Koru Park, Balçova'da bir yıldız gibi parlıyor!

Yunusoğlu İnşaat kalitesiyle Balçova'da bir yıldız gibi parlayan Koru Park, çam ağaçlarının kokusuyla uyanıp denizden gelen ılık rüzgarı hissedebileceğiniz bir yaşam sunuyor

Bodrum Park Koru'da metrekaresi 5 bin 242 TL'ye!

IPM Global İnşaat ve Bitez İnşaat ortaklığında yapılan Bodrum Park Koru projesinde teslimler önümüzdeki Haziran'da gerçekleşecek

Park Koru Evleri nerede

İpm Global'in Park Koru Evleri projesi Bodrum Torba'da hayata geçiriliyor...

koru park Haberi

koru park

Bursa 'da inşa edilen Korupark Evleri Torunlar GYO imzası taşıyor. Korupark Evleri daire fiyatları 202 bin liradan başlıyor, proje kapsamında satışlar devam ediyor.


Korupark Evleri 'nde; yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 1.400'ün konuttan meydana gelen Korupark 'ta banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Korupark Evleri daire fiyatları :

1+1 konutlar 202 bin liradan,

2+1 konutlar  312 bin liradan,

3+1 konutlar 343 bin liradan,

4+1 konutlar ise 416 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Korupark Evleri 'nin sosyal alanları arasında; Türk hamamı, yürüyüş ve bisiklet yolları, alışveriş merkezi, basketbol sahası, çocuk eğlence merkezi, pilates salonu, tenis kortu, yüzme havuzu, koşu parkuru, sinema ve fitness salonu mevcut.


Telefon: 444 22 02

Web Adresi: http://www.koruparkevleri.com.tr

Ceren...