27 / 04 / 2024

KÖS Kaplıcaları nerede

KÖS Kaplıcaları nerede

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede?

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Lale Kısıklı Konakları nerede?

Rekon İnşaat tarafından Kısıklı'da hayata geçen Lale Kısıklı Konakları satışa çıktı. Peki Lale Kısıklı Konakları nerede? İşte detaylar...

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Gönen Kaplıcaları Tesisleri kiraya verilecek!

Gönen Kaplıcaları bünyesindeki tesisleri kiraya verme yetkisini alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı açıklamada Gönen Kaplıcaları’nın özelleştirilmesinin söz konusu olmadığını, ancak işletme bünyesindeki tesislerin kiralaya verilebileceğini belirtti.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması planlanıyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı. Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı.

Bingöl kös kaplıcaları üniversitelerden geri alınacak!

Vali Mustafa Güvençer döneminde İl Özel İdare ile Üniversite arasında imzalanan protokol gereği Üniversite’ye devredilen Kös kaplıcaları meclis araştırması sonucunda sözleşmenin iptal edilmesi kararı verildi.

Kütahya Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları'nda kira karşılığı yapım modeli ile inşaat yaptıracak. İhalesi bugünkü Resmi Gazetede yayınlandı. İhalesi 17 Mart 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Afyonkarahisar Hüdai Kaplıcaları ihalesi 15 Şubat'ta!

Sandıklı Belediye Başkanlığı, Hüdai kaplıcaları kür merkezi tadilatı ve aqua park yapımı ve işletilmesinin 10 yıl süre ile sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilmesi işini ihale edecek. İhalesi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yalova Termal Kaplıcaları geniş çaplı tadilata giriyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından işletilen Yalova’daki Termal Kaplıcaları 15 yılın en geniş çaplı tadilatına giriyor. 21 Aralıkta başlayacak tadilat yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak.

Hüdai Kaplıcaları'ndaki mesire alanı yenileniyor!

Sandıklı Hüdai Kaplıcalarındaki büyük değişim devam ediyor. Kaplıca Çamlık mevkisinde bulunan mesire alanına büyük bir çevre düzenlemesi yapılıyor, büyük bir düzenlemeye giren alan yeni hali ile vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

KÖS Kaplıcaları nerede Haberi

KÖS Kaplıcaları nerede

Demokratik Bölgeler Partisi İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdare ile Üniversite arasında KÖS Kaplıcaları ile ilgili imzalanan protokole uyulmadığından sözleşmenin iptal edilmesine karar verildiğini söyledi.

Bingöl üniversitesi bünyesine geçtikten sonra 2 yıldır faaliyet sürdüren kös kaplıcası protokolde taahhüt edilen birçok sorumluluğunu yerine getirmediği gözlendiğinden meclis kararıyla yapılan incelemede şu eksiklikler tesbit edilmiştir:  Protokolün 3. Maddesinde öngörülen Sağlık Meslek Yüksekokulunun uygulama alanı yoktur. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Merkezi oluşturulmamıştır.  Fizyoterapist görevlendirilmemiştir.  Protokolün 3. Maddesinde yapılması planlanan ünitelerin oluşturulabilmesi için zaten tesisin fiziki durumu öngörülmesine rağmen yeterli büyüklükte yapılmadığı tespit edilmiştir. Protokolün 6. Maddesinde, her yıl Tesis gelirinden masraflar düşürüldükten sonra net karın % 18’inin İdaremiz hesaplarına aktarılması öngörülmüş ancak, sorumlu Müdür ile yapılan görüşmelerde projede termal suyu elektrikli pompa...