07 / 07 / 2024

Köşebaşı Restaurant yurtdışı dubeliği

Köşebaşı Restaurant yurtdışı dubeliği

Halen 7 ülkede 30 restoranı ile hizmet veren ve dünyaca ünlü birçok isme kebabı sevdiren Köşebaşı, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve lezzet noktalarını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eba Profesyonel Site Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin 50 TL sermaye bedeli ile Ayşe Küçükçakan, Burak Doğusoy ve Efe Yasin Aydemir ortaklığında kuruldu.

Mimar Ufuk Bahar İngiltere'de 500 projeye imza attı!

Türkiye'de başladığı mimarlık eğitimini yurtdışında tamamlayıp İnglitere'de kendi mimarlık ofisi Urbanist Architecture'yi kuran Ufuk Bahar, 500'e yakın projeyi hayata geçirdi.

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Londonist Dmc Yurtdışı Konaklama Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Asim Ertürk tarafından kuruldu. 

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alhuda Prospects Gıda Restaurant Taşımacılık Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mod Kanaan Nassan ve Omar Alnahass ortaklığında kuruldu. 

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Mağaza Restaurant Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kartal, Murat Yılmaz ve Ahmet Tolga Önem ortaklığında kuruldu. 

Türkiye Varlık Fonu ilk etapta 25 milyar dolar getirecek!

Türkiye Varlık Fonu’nun yurtdışından kaynak temininde proje bazlı finansman yöntemini kullanması, ülke bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde ziyaret ettiği Körfez ülkeleri ve Rusya’nın ön plana çıkması bekleniyor.

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eba Grup İnşaat Elektrik Temizlik Kırtasiye Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Orhan Aydın tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Müteahhitler yurtdışında 10 yıllık büyüme ivmesini kaybetti!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde son 10 yılda kazanılan hızlı büyüme ivmesinin 2016 yılında kaybedildiğini belirtti. Varlık Fonu'nun kuruluşuyla altyapı yatırımları ve inşaat sektörü için olumlu bir etki yaratabileceği düşünülüyor.

Şarık Tara: Tecrübeye değil, gençlere güvenin!

Enka’nın onursal başkanı Şarık Tara,şirketlerin yurtdışında başardı olmalarının en önemli adımının dürüstlük olduğunu söylüyor. Yeni Türkiye’de başarıya giden yolda gençliğin enerjisinin de önemli olacağını anlatan Tara, “Başarı için tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine güvenin” diyor.

Rayahelamal Gıda Restaurant Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayahelamal Gıda Restaurant Emlakçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Ammar Ajlounı tarafından 100 bin TL sermaye il 29 Haziran'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, A.Menderes Vatan Bulvarı'nda kuruldu.

2015'te 99.1 milyon TL yurtdışı çıkış harcı TOKİ’ye aktarıldı!

2015’te yurtdışı çıkış harcından 99.1 milyon TL gelir elde edildi. Maliye Bakanı, harç gelirlerinin TOKİ’ye aktarıldığını hatırlattı. Ağbal, yurtdışı çıkış harcından 2015’te 99 milyon 135 bin TL tahsil edildiğini kaydetti.

ANFAŞ, yurtdışı tanıtımlarıyla kış turizmine ivme kazandıracak!

ANFAŞ, yaptığı yurtdışı tanıtımla kış turizmine de ivme kazandıracak. Hedef kış aylarında gelen turist sayısını iki katına çıkartmak ve 5 yılda 1 milyon turiste ulaşmak

Köşebaşı restoran sayısını 50'ye çıkaracak!

Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da 30'dan fazla restoranı olan Köşebaşı, 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmaya hedefliyor. Yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütülüyor.

Köşebaşı Restaurant yurtdışı dubeliği Haberi

Köşebaşı Restaurant yurtdışı dubeliği

ADANA ve Tarsus yöresinin et yemekleri ile tanınan, Gorbaçov'dan Clinton ailesine kadar bir çok ünlüye kebabı sevdiren Köşebaşı Restaurant, Anadolu şehirlerinde marka olmuş lokanta ve restaurantları dünyaya taşımaya hazırlanıyor. 1995 yılında 4 ortak tarafından kurulan ve halen 15'i yurtiçinde toplam 30 restaurantı bulunan Köşebaşı bu markaları ya satın alarak ya da ortaklık yaparak yurtdışında şubeleştirecek. Köşebaşı'nm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Akkaş ile bu yıl 20. yılını kutlayan şirketin hikayesini ve hedeflerini konuştuk. 


Köşebaşı'nm kuruluş hikayesini anlatır mısınız? 


1995 yılında bu meslekte çalışan 4 arkadaşın biraraya gelmesiyle kurduk. Kendi işimiz olsun dedik. O yıllar Özallı yıllardı. Yabancılar Türkiye'ye geliyordu. Yabancıların ağırlanabileceği yerin az olduğunu gördük. Kebap yemeye gidilecek yer pek yoktu. Biz kebabı ara sokaktan çıkarıp Levent'te sunduk. İlk şubemiz Levent'te...