04 / 07 / 2024

köşeçarşı ihalesi

köşeçarşı ihalesi

Başvuruların tamamlandığı ve bugün satışa çıkan Köşeçarşı projesinin ihalesi saat 14:00'da yapılacak...

Köşeçarşı Başakşehir'de 6 Nisan'da satışta! 188 bin TL'den!

Başakşehir 1. Etap ve 2. Etabın ortasında ve Başakşehir Belediyesine ait arsa üzerinde inşaatı devam eden Köşeçarşı Projesi 6 Nisan 2013 tarihinde, muhammen bedel üzerinden satışa açılacak.

5 bin kraliçe arıyı hibe desteği ile alıp tanesini 300 TL'den satabilirsiniz! İşte detaylar

Bir hibe desteğiyle hayata geçirdiği projesiyle büyük bir başarı elde eden Aydın Payar, Kırıkkale'de kraliçe arı üretimine odaklandı. Yılda 5 bin adet kraliçe arı üretimi gerçekleştiren Payar, bu sayede kendisine önemli bir gelir kaynağı yaratıyor. Üstelik, kaliteli üretimlerini 300 lira gibi bir fi

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Canik Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun Canik hükümet konağı ihalesi yarın!

Samsun ili, Canik Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 668 konut ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 2. Etap 668 Adet Konut , 6 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Antalya Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Antalya ili Manavgat ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Halerlibahçe Çarşısı'nda 66 iş yeri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, restorasyon çalışması süren Sakıbın Köşkünde incelemeler yaptı ve ardından iş yerleri yenilenen Haleplibahçe Çarşısını dolaştı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi 13 Ağustos'ta!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 13 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

köşeçarşı ihalesi Haberi

köşeçarşı ihalesi

Mavera Başakşehir'in ticari üniteleri Köşeçarşı adıyla satışa sunuluyor. Makro İnşaat'ın Başakşehir'de hayat geçirdiği projede başvurular sona erdi. Bugün satışa çıkan projenin saat 14:00'da ihalesi var. Proje içerisinde dükkanlar, süpermarket, mağazalar ve büyük mağazalar bulunuyor. 


İhaleye katılabilmek için müşterilerin önce 50 TL karşılığında şartname alması ve daha sonra geçici teminat bedelini ödemesi gerekiyor. Geçici teminat bedelini ödemeyenler ihaleye katılım sağlayamıyor. Geçici teminat bedelini yatırmamış olanlar ihaleye katılmak için banka haricinde bugün saat 14:00'a kadar geçici teminat bedelini yatırıp, ihaleye katılım sağlayabiliyor. İhale Başakşehir Belediyesi'nin Başakşehir 2. Etap Plevne Caddesi, Mavera satış ofisinde yapılacak.


Köşeçarşı ödeme planı;

Projede banka kredisi ile ya da peşin ödeme ile konut sahibi olmak mümkün. Toplam bedelin yüzde 50'lik kısmı banka kredisi ile veya peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel 15...