04 / 05 / 2024

Kosifler Group otelcilik sektörü

Kosifler Group otelcilik sektörü

Kuruluşunun 70'inci yılını kutlayan Kosifler Group, 100 milyon TL'lik yatırımla; otomotiv, turizm, gayrimenkul alanlarında büyümesini artırmayı hedefliyor

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Da Group Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Da Group Turizm Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Dincer Avcı tarafından kuruldu.

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Otelcilik Turizm Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Tomaj Rashıdı tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Volter Group İnternational İnşaat Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Penpe tarafından kuruldu.

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamara Group Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Ulutaş tarafından kuruldu.

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Can Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  50  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet    Can tarafından kuruldu.

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Group Turizm Otelcilik İnşaat Danışmanlık Tekstil Dış Ticaret Gıda Taşımacılık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir, Kerem Demir ve Kübra Demir ortaklığında kuruldu.

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Bgt Group Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Bigutay Dede tarafından kuruldu.

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Finance Group Turizm Otelcilik Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vıacheslav Polıushın, Alekseı Ponomarev ve Mevlüt Seyfet ortaklığında kuruldu. 

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Taşpınar Group Turizm Otelcilik Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Taşpınar, Akın Oktay Taşpınar, Gökhan Taşpınar ve Hakan Taşpınar ortaklığında kuruldu. 

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Kosifler Group otelcilik sektörü Haberi

Kosifler Group otelcilik sektörü

Otomotiv, kiralama, turizm, inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Kosifler Group, bu yıl 100 milyon TL yatırım yapacak. 2015 sonunda 700 milyon TL ciro elde etmeyi planlayan şirket, 700 kişilik istihdamını da 2017'ye kadar 1000'e çıkaracak. Kosifler Group; BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar'm satışım gerçekleştiren Kosifler Oto'ya bu yıl 60 milyon TL'lik showroom yatırımı yaparken, premium segmentten yüzde 8 pay almayı hedefliyor. Kosifler Group Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif, otomotiv pazarında yaşanan hareketlilik nedeniyle büyüme hedeflerini aşağı yönlü revize etmediklerini belirterek, 2016'da yeni mekânlar açacaklarını söyledi. Kosif, pazardaki canlılığın sürmesi için bazı BMW modellerinde avro kurunu 2.99, MINI modellerinde ise 2.84 TL'de sabitlediklerini ifade etti. Kosifler Group CEO'su Temel Aras da, Kosifler Oto'nun satışlarının yüzde 30 arttığını söyledi. Araç kiralamaya...