04 / 05 / 2024

Kosifler Konut

Kosifler Konut

Kosifler İnşaat Genel Müdürü Mehmet Kayalı, "Alt yapı ve oluşturulan kaliteli inşan gücünü daha da verimli kullanmak istiyoruz" diyor

Karlılık sorunu yaşayan gruplar konut sektörüne yöneliyor!

Kârlılık sorunu şirketleri hızlı geri dönüş alabilecekleri konut yatırımına yöneltiyor. Anadolu Grubu, Aksoy Holding ve Kosifler Group gibi mevcut faaliyetlerinde kârlılık sorunu yaşayan gruplar daha cazip gördükleri konut sektörüne yöneldi.

Kosifler inşaat sektörüne ağırlığı yeni projelerle verecek!

Kosifler, inşaata ağırlık verecek. Hasan Kosif, Hilton Garden Inn zincirinde edindiği tecrübeyi “anahtar teslimi otel ve konut” projeleriyle yeni yatırımcılara aktaracak...

KİPTAŞ'ın arsasına Kosifler villa yapacak!

Otomotivden sonra turizm yatırımlarına yönelen Kosifler Grubu şimdi de konut işine girdi

Kosifler Grubu Alman Giwa ile inşaat sektörüne girdi

Otomotivden sonra turizm yatırımlarına yönelen Kosifler Grubu şimdi de konut işine girdi

TOKİ Ankara, Adana, Malatya ve Antalya`da 1.720 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara-Mamak, Adana-Kürkçüler, Malatya-Darende ve Antalya-Kepez'e konut yaptırmak için ihale açtı.

45 bin YTL`den başlayan fiyatlarla konut fırsatı!

TOKİ, KİPTAŞ ve özel sektörün Türkiye genelinde yaptığı konutlar orta ve alt grubu cezb ediyor. Özellikle TOKİ ve KİPTAŞ çok düşük fiyat ve taksitlerle konut satarken, firmalar da ucuz konut üretmeye başladı.

TOKÝ`den Bursa`ya 740 konut

Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi (TOKÝ) Baþkanlýðý Bursa Yeniþehir'e konut, sosyal donatý, adaiçi, genel altyapý ve çevre düzenlemesi iþlerini yaptýracak.

Kosifler Urfa'ya Hilton yapıyor

Kosifler İnşaat, Şanlıurfa'ya Hilton Oteli yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl içinde başlanması beklenen inşaat, klasik çok katlı Hilton otellerinin aksine Şanlıurfa'ya özgün bir mimariyle inşa edilecek.

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Kosifler Konut Haberi

Kosifler Konut

Otomotiv başta olmak üzere birçok alanda faaliyet gösteren şirket, otel yatırımlarının yanı sıra artık mimari yönden farklı ve yeşil konutlar yapacak


Bünyesinde başta otomotiv olmak üzere birçok farklı şirketi barındıran Kosifler Grup bir taraftan Anadolu'da şehir otelciliği alanında yatırımlarına devam ederken bir diğer yandan da otel inşaatında elde ettiği bilgi ve tecrübesini konut sektöründe değerlendirmek üzere düğmeye bastı. Şirket, bu yılın sonunda veya en geç 2013 yılı başında İstanbul'da boğaz ve boğaza yürüme mesafesinde A plus konut inşa edecek. Arazi görüşmelerine hız veren şirket, İstanbul'un ardından uygun arazi ve şartlar oluştuğu takdirde Türkiye'nin farklı yerlerinde de konut üretebilecek.


Grubun fabrika ve otel inşaatları ile güçlü bir alt yapıya ulaştığını belirten Kosifler İnşaat Genel Müdürü Mehmet Kayalı, "Bu alt yapı ve oluşturulan...