05 / 05 / 2024

Kosifler Oto kaç tane otel açtı

Kosifler Oto kaç tane otel açtı

TÜRKİYE’nin en büyük BMW bayilerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif, şu anda yılda ortalama 5 bin civarında otomobil satışı yaptıklarını belirterek, son 4 yılda otel yatırımı yaptık dedi...

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Azra Grup Oto Yedek Parça Petrol Lojistik İnşaat Elektronik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Kağıthane'de Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

Soner Yalçın'ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklenti iddiası!

Soner Yalçın’ın Levent'te sit alanındaki villasında kaçak eklentiler yaptığına ilişkin fotoğraflar ortaya çıktı. otoğraflarda bodrum kat ilave edilen villanın tabanının komple delinip yıkıldığı görülüyor...

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Emrah Bayraktar Turizm ve Seyahat Organizasyon Oto.İnş.Çiçekçilik Tic.Limited Şirketi Şubesi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

Van Tuşba Belediyesi, oto sanayideki kaçak yapıları yıktı!

Van Tuşba Belediyesi, oto sanayi sitesinde esnafların iş yerlerinin önüne yaptıkları eklentileri yıktı. Esnaf yıkımlara tepki göstererek yıkımlarda çifte standart uygulandığını iddia ettiler.

Ankara'daki oto galericiler emlakçı oluyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Karabudak, oto galericilerin emlakçı ve sigortacı gibi başka sektörlere kaydığını söyledi.

Adapazarı'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Adapazarı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Papuççular Mahallesi’nde oto garajı üstüne yapılan kaçak yapı polis ve zabıta kontrolünde yıkıldı.

Kosifler Oto, gayrimenkul sektörüne girdi!

OTOMOTİV sektöründe faaliyet gösteren Kosifler Oto, gayrimenkul sektörüne de girdi. Kosifler Oto Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eplusm İnşaatı Taahhüt Dekorasyon Nakliye Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 15 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile İstanbul Kağıthane Seyrantepe'de kuruldu.

Kosifler Oto kaç tane otel açtı Haberi

Kosifler Oto kaç tane otel açtı

TÜRKİYE’nin en büyük BMW bayilerinden Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Kosif, şu anda yılda ortalama 5 bin civarında otomobil satışı yaptıklarını belirterek, “Son 4 yılda otel yatırımı yaptık. Hilton ile anlaştık ve Konya, Kütahya, Şanlıurfa ve Mardin’de 4 Hilton Granden Inn açtık. Bu otellerin inşaatlarını kendi inşaat şirketimiz yaptı” dedi.


CİRO 444 MİLYON TL


Kosifler Oto Satış Müdürü Barkın Pınar da, 2013’ü 444 milyon TL ciro ile kapattıklarını ve bu yıl 575 milyon TL ciro bütçelediklerini söyledi. Pınar, 2014 yılı içerisinde 35 milyon TL’lik yeni yatırım yapmayı planladıklarını vurguladı. Pınar, “Türkiye’de otomobil sahibi olma oranı yüzde 10’larda. AB ülkelerinde ise 5 katı. Bu sektörümüzün önünün açık olduğu anlamını taşıyor” dedi.


SATIŞ %50 düştü


BARKIN Pınar, “ÖTV artışı, kredi oranlarının düşürülmesi kurların yükselişi...