18 / 07 / 2024

Köşk proje ilçesi olacak

Köşk proje ilçesi olacak

Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç, iki önemli projeyi kısa sürede hayata geçireceklerini belirterek, "Köşk, proje ilçesi olacak" dedi.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki projesi için ruhsat başvurusu yaptı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi 13222 ve 13223 parsellerin imar uygulama işlemleri tamamlandı. Hazırlanan mimari proje için Küçükçekmece Belediyesine ruhsat başvurusunda bulunuldu.

Türkiye’nin 18 ili, 81 ilçesi ve 502 köyü fay üzerinde yaşıyor!

Türkiye’nin 18 ili, 81 ilçesi ve 502 köyünde her an deprem olabilir. Çünkü bunların hepsi aktif fay hatları üzerinde bulunuyor.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenler Metal Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mert Türkmen tarafından kuruldu. 

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Referans Mimarlık Proje Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Korhan Kakız tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kocaeli Körfez'de yükselen emlak vergisi sorunu TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Kabakoz mevkiinin sanayi alanına çevrilmesiyle yükselen emlak vergilerine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Metist Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metist Mühendislik Mimarlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selçuk Özdemir tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Ekim 2017'de kuruldu. 

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin, Mirza Mehmet Kalabalık, Davut Tamaç, Özgür Hakan ve Yunus Emre Yalçın ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu!

Yaklaşık 5,2 milyar metrekare alana sahip İstanbul'da, yol ve göl gibi değer atanması mümkün olmayan alanlar dışında kalan arsa ve arazilerin toplam değeri 2 trilyon dolar. Son verilere göre Zeytinburnu, İstanbul'un en değerli 4’üncü ilçesi oldu.

Köşk proje ilçesi olacak Haberi

Köşk proje ilçesi olacak

Köşk ilçesi için nezih bir meydan çalışması başlattıklarını ifade eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "İlçemiz halkının, mahalle sakinlerinin ve çarşı esnafımızın hoşça vakit geçirebileceği, sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir meydan projesini başlattık ve hayata geçireceğiz. Köşk İlçe Meydanı Projesi için çalışmalarımız başladı, yerinde incelemelerimiz gerçekleştirerek raporlarımızı hazırladık. Köşk İlçe Meydanı Projemiz yer olarak; Soğukkuyu Mahallesi Kuzeykozanoğlu Sokak Küçük Park'tan başlayarak eski belediye binasının olduğu alan, çarşı camii karşısı şelale park, 75. Yıl Cumhuriyet Meydanı ve alt kısımda yer alan 75. Yıl Cumhuriyet Parkı ile Belediye Sosyal Tesisleri Alışveriş Merkezine kadar 4321 m²'lik alanı kapsayarak iki mahallemizin(Soğukkuyu ve Çarşı Mahallesi) projesi şekilde olacak ve tüm Köşk Halkımızın Hizmetine sunulacak" diye konuştu.

"Belediye Hizmet Binası ve Çok Amaçlı Salon...