18 / 05 / 2024

kosk yapi

kosk yapi

Alüminyum giydirme cephe sektöründe faaliyet gösteren Köşk Yapı, alüminyum cephe giydirme cephe konusunda deneyimli mimarlar, inşaat mühendisleri, inşaat teknikerleri ve yapı ressamları arıyor

Emrullah Turanlı: Demokrasi Müzesi kurmaya talibim!

TAŞYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Turanlı, 15 Temmuz darbesini değerlendirirken, “Hande Fırat, o gece Cumhurbaşkanı’yla cumhurunu o küçücük telefonda bir araya getirip, darbecileri engelledi" dedi.

İnşaat ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Bugün açıklanan TÜİK temmuz ayı sektörel güven endeksi rakamlarını inşaat patronları değerlendirdi. İşte KLK YAPI, Dağ Mühendislik, Gül Proje, ONS İncek, ERA Gayrimenkul, değerlendirmeleri şöyle:

Menemen-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatı başlıyor!

İzmir-İstanbul Otoyolu inşaatı hızla sürerken İzmir'e ulaşımda büyük avantaj sağlayacak yeni bir yol inşaatına başlanıyor. 76 kilometrelik yolun önümüzdeki günlerde yapişlet- devret modeliyle ihale edilecek.

New Nişantepe Çekmeköy’de 2+1 daireler 313 bin TL'den başlıyor!

New Nişantepe Çekmeköy, İstanbul’un yükselen yıldız ilçelerinden biri olan Çekmeköy Nişantepe’nin keyfini, size MİNTEK YAPI’nın güveni ile yaşatacak. New Nişantepe Çekmeköy, satış fiyatları ve 3 çeşit hazırlanan ödeme planları ile fark yaratıyor.

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.

Adana Kütahya Seramik Galerisi açıldı!

Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde bulunan Seramik Galerisi Uğur Kaçmaz ve Alper Bayram’ın girişimleri ile ticari hayata başladı. ETD YAPI olarak adlandırılan Seramik Galerisi’nin açılığı da 25 Mayıs 2016 günü gerçekleşti.

Afrika yapı ürünleri ihracatı için radara alındı!

YAPI ürünleri ihracatı için Afrika ülkeleri radara alındı. Bu çerçevede Yapı Fuarf na Kenya ve Nijerya gibi ülkelerden konuk olan heyetler ile görüşmelerde bulunuldu.

Konya'nın 31 ilçesine atıksu arıtma tesisi müjdesi!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün şehir merkezinde faaliyet veren Atık Su Arıtma Tesislerinin 31 ilçede yaygınlaştırılması için düğmeye basıldı.

Konya'nın 3 mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü Karatay Hayıroğlu, Karapınar Kesmez ve Güneysınır Aydoğmuş mahallelerine toplam 43 bin 215 metre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi yapımı gerçekleştirecek.

Leyla Yücel kimdir?

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

39. Yapı Fuarı 10 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Yapı malzemeleri ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren önemli markalar 10-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 39.YAPI FUARI – TURKEYBUILD ‘de bir araya geliyor.

YEM EKODesign Konferansı sona erdi!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen EKODesign Konferansı ‘yeşil tasarım’la ilgili önemli isimlerin katılımıyla, YAPI Dergisi’nin bilgi sponsorluğunda 6 Nisan Salı günü YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlendi.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden LİK Yapı'ya ödül!

LİK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Tonyalı iş adamı Mehmet Kurt, Şehrin Yıldızları Bursa Gayrimenkul Ödüllerinde büyük ödülün sahibi oldu. "Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri", Bursa'da gerçekleşen görkemli bir törenle verildi.

kosk yapi Haberi

kosk yapi

Köşk Yapı mimar ve inşaat mühendisleri arıyor
Alüminyum giydirme cephe sektöründe faaliyet gösteren Köşk Yapı, alüminyum cephe giydirme cephe konusunda deneyimli mimarlar, inşaat mühendisleri, inşaat teknikerleri ve yapı ressamları arıyor. Elemanların;
3D Max, Autocad programlarını ve MS Office araçlarını iyi derecede kullanması,
Tercihen projelendirme, uygulama ve saha konusunda deneyimli olması,
Metraj hesaplaması ve teklif hazırlayabilecek, aynı zamanda tasarım kabiliyetine sahip olması gerekiyor.

Köşk Yapı
Tel: 0212 477 82 82
Fax: 0212 477 23 23
e-mail: [email protected]
web: www.koskyapi.com

İzoser İnşaat mimar arıyor!

İzoser İnşaat AŞ., planlama ve saha sorumlusu olarak istihdam edilmek üzere Avrupa yakasında oturan, askerliğini yapmış, 40 yaşını aşmamış, mimar, inşaat mühendisi ve inşaat teknikeri arıyor.
e-mail: [email protected]