01 / 05 / 2024

Koski su projeleri

Koski su projeleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlarla su sıkıntısı yaşayan yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını karşıladığını dile getirdi.

Ode Yalıtım'dan inşaat projelerinde su yalıtımı çözümleri sistemi!

ODE Yalıtım tarafından, inşaat projeleri için en uygun su yalıtımı çözümlerini dakikalar içerisinde bulan ODE Select sistemi geliştirildi...

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Norveç Varlık Fonu uygun emlak projeleri bulamadı!

Norveç Varlık Fonu'nun CEO'su Yngve Slyngstad bugün parlamentonun finans komisyonunda Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulamadıklarını açıkladı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Koski'den su yatırımında altın yıl!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlarla su sıkıntısı yaşayan yerleşim yerlerinin ihtiyaçlarını karşıladığını dile getirdi.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Gümüşhane’de yeni su depolarının yapımı devam ediyor!

Gümüşhane Belediyesi tarafından İller Bankası’nın Su ve Kanalizasyon Altyapı Projeleri (SUKAP) kapsamında yapmayı planladığı 5 yeni su deposunun yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür Antalya yatırımlarını değerlendirdi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, kırsal kalkınmanın anahtarının göl su projeleri olduğunu belirterek, "Bir tarım şehri olan Antalya’da göl su projeleri ile zirai üretimi artırarak çiftçimize büyük kazanç sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Yeraltı gölet projeleri başlıyor!

Yeraltı gölet projeleri başlıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2015 yılından itibaren Türkiye genelinde yeraltı göletleri projelerini başlatacaklarını ifade etti.

Marmarabirlik'in çevre dostu projeleri en başarılı projeler içinde yer aldı!

Marmarabirlik tarafından İznik, Orhangazi ve Erdek Kooperatifleri için geliştirilen atık su arıtma ve depolama tesislerinden oluşan 3 ayrı çevre dostu projeleri BEBKA ve GMKA tarafından destek programlarına alındı.

Siemens Dünya Su Günü’nü ecoPlus felsefesi ve projeleri ile kutluyor!

Siemens, ürünlerinin yanı sıra Yedi Renkli Göle Yedi Renkli Hayat gibi projeleriyle ülkemiz su kaynaklarının korunmasına destek sağlıyor. Siemens Dünya Su Günü’nü ecoPlus felsefesi ve projeleri ile kutluyor.

Aksaray'ın su projesi Başbakan Erdoğan'a iletildi!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray’a dış havzalardan su getirilmesi kapsamında Ziraat Odası, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmaları ve projeleri içeren dosyayı Başbakan Erdoğan’a ilettiklerini söyledi...

Koski su projeleri Haberi

Koski su projeleri

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, içme ve kullanma su temini çalışmaları kapsamında su azlığı ve sağlıksız su problemi yaşayan yerleşim yerlerinin içme ve kullanma su ihtiyaçlarını karşılıyor. 2016 yılında da 2015 yılında olduğu gibi su temin çalışmalarını aksatmadan sürdüren KOSKİ Genel Müdürlüğü, 23 ilçede, 143 farklı noktada kuyu açımı gerçekleştirdi. Toplamda bin 664 litre/saniye debili su temin eden KOSKİ Genel Müdürlüğü, toplam 23 bin 494 metre sondaj vurdu.


Bin 664 litre/saniye su temin edildi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya sınırları içerisinde bulunan tüm yerleşim birimlerinde öncelikli hizmet olarak su ihtiyacının giderilmesi konusunda KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Başkan Akyürek, “KOSKİ Genel Müdürlüğümüzün merkez dahil 23 ilçede, 143 yerleşim yerinde açtığı kuyulardan temin edilen bin...