03 / 05 / 2024

KOSKİden kalite standart belgesi

KOSKİden kalite standart belgesi

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

Ankara Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart TOKİ başvurusu!

Ankara Gülseren Mahallesi 1. ve 2. Etap Standart TOKİ başvurusu işlemleri başladı. Ödemelere göre 180 aya kadar vade sağlanan projede ev fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor.

Kurtköy 5Yüz60'da daireler 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eminevim'den İstanbul'un fethinin 560. yılında İstanbul'un yeni yaşam merkezi Kurtköy'de yeni bir proje 5yüz60 sahiplerine kavuşuyor. Kalite ve şıklığın yansıtıldığı bu projede aileler ve yatırımcılar için hertürlü imkan bulunmaktadır.

KasapDöner Bakü'de şube açtı!

İlk yurtdışı şubesini Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa'da açan KasapDöner, şimdi de Azerbaycan'a başkent Bakü'den adım attı.İçten, "Geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart kalite getirdik." dedi.

Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor!

Kalite Grup tarafından hayata geçirilen Gebze Yıldız Park Konutları projesinde toplam 70 daire ve 2 dükkan bulunuyor. Gebze Yıldız Park Konutları' nda fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor.

KOSKİ'nin kalite standartı yükseldi!

Sağlıklı ve kaliteli hizmet veren ISO Kalite Belgesi 'ne sahip Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü 'nün kalite belgeleri TSE tarafından yapılan tetkikler neticesinde yenilendi.

TOKİ Başkanı kalitesiz malzemeyi kabul etti!

‘TOKİ musluğu, TOKİ suntası’ gibi kalitesiz malzemenin kod adı haline gelen TOKİ’den ‘kalite’ hamlesi geldi. TOKİ Başkanı Turan bundan sonra TOKİ’ye kalitesiz malzeme girmeyeceğini söyledi.

CRT GROUP'a dünyanın en büyük kalite ödülü verildi!

Business Initiative Directons (İş İnisiyatifi Yönelimleri) tarafından verilen ve dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak tanımlanan International Quality Summit Award (Uluslararası Kalite Ödülü)’ın bu yılki kazananı Türkiye’den CRT GROUP oldu...

Beşyıldız Novella'da 2+1'ler 320 bin TL'den başlıyor!

Yaşam ve doğa odaklı kalite ve iş anlayışı ile farklı projelere imza atan Beşyıldız Grubu Kurtköy’de yeni bir projeye imza atıyor. Firmanın Kurtköy'deki projesi Beşyıldız Novella'da 2+1 dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

İstanbul'a VIP taksiler geliyor!

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur "Taksilerde kalite standartı yükseltilerek, bu hizmeti tercih eden müşterilerin özel bir taksimetre ücretlendirmesi ile konforlu ulaşımı sağlanmış olacak" dedi...

EgeYapı Group’a “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” Ödülü verildi!

EgeYapı Group, uluslararası alanda aldığı “Beş Büyük Kıta – Kalite ve Mükemmellik” ödülü ile 2013 yılını tamamlıyor. EgeYapı Group, bu yıl Türkiye’den bu ödüle layık görülen tek Türk markası oldu...

22. Kalite Kongresi 12-13 Kasım tarihlerinde düzenlenecek!

KalDer ve TÜSİAD işbirliği ile düzenlenen 22. Kalite Kongresi 12-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 22.Kalite Kongresi, dünyadan ve Türkiye’den iş dünyasının çok önemli isimlerini ağırlayacak...

Standart and Poor's Türkiye'nin kredi notu yükseltti!

Standart and Poor's Türkiye'nin kredi notunu bir kademe yükselterek BB'den BB+'ya çekti...

Baymak TSE'den 2013 Altın Kalite Ödülü aldı!

Enerji verimliliğine ve sürdürülebilir enerji üretimine büyük önem veren BAYMAK, tüm üretim süreçlerinde ki titizliği ve kalite standardlarına verdiği önem neticesinde Türk Standardları Enstitüsü tarafından 2013 Altın Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

KOSKİden kalite standart belgesi Haberi

KOSKİden kalite standart belgesi

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi. Gıda Güvenliği Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi belge gözetim tetkiki Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından başarıyla gerçekleştirildi. Bu kapsamda gözetim tetkiki tamamlanan TS EN ISO 9001, TS EN ISO 14001, TS EN ISO 22000 ve TS 18001 belgeler için İçme Suyu Arıtma Tesisleri, Atıksu Arıtma Tesisleri ve Arif Bilge Tesisleri'nde saha incelemeleri yapıldı. 


Öte yandan birimlerdeki form ve dokümantasyon kontrolü, kayıtların ve uygulamaların incelenmesi yapıldı. tarafından her 3 yılda bir belgelendirme tetkiki ile onaylanan ve yılda bir gözetim tetkikiyle K-Q TSE-ISO-EN 9000, C-E ISO-EN 14000, C-E TSE-ISO-EN 22000, sistemlerine ait belgeler 2016 yılına kadar kullanılmak üzere devamına karar verildi. Bu kapsamda 2007 yılından beri...