19 / 05 / 2024

Kosmos Vize Hizmetleri

Kosmos Vize Hizmetleri

Vize başvurularında yeni bir döneme geçen Yunanistan, bir hafta-10 gün süren Schengen’i iki günde veriyor. 12 yaşından küçükler, okul grupları, kültür ve eğitim amacıyla seyahat edeceklerden vize parası alınmıyor

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vize Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.S.S. Mujawar tarafından kuruldu.

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Vize Ve Seyahat Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Ayvacı tarafından kuruldu.

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megi Seyahat Acenteliği Ve Vize Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahmutoğlu ve Gökçehan Tezgel ortaklığında kuruldu. 

Altharmada İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altharmada İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaaeldın Alheıb ve Adnan Khalıl ortaklığında kuruldu.

Rawapi Al Maraa İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rawapi Al Maraa İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baytekin Arat, Mohammad Kamal Ousta ve Mansour Abdulazız ortaklığında kuruldu. 

Al Omda İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Omda İnşaat Danışmanlık Ve Vize Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Abdulkader Basha imzasıyla kuruldu.

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gc Başvuru Vize Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Abdullah Özer, Erhan Duaman, Osman Dumzan ve Mehmet Özer tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Akasya Acıbadem'in yönetimi için Akyaşam Yönetim Hizmetleri şirketi kuruldu!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan açıklamaya göre Akasya Acıbadem' in yönetimi için Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. şirketi kuruldu...

STD İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STD İnşaat Mimarlık ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özge Burçin Özdoğan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Aralık 2013 tarihinde kuruldu

Aliağa'da altyapı hizmetleri sürüyor!

Son yıllarda hızla büyüyen, nüfusu artan ve yeni konut alanlarıyla hacimsel olarak genişleyen Aliağa'da ihtiyaç duyulan altyapı hizmetleri hızla gerçekleştiriliyor. Aliağa Belediyesi ve İzmir Büyükşehir, kentin altyapısını yenileyerek geleceğe hazırladı..

Anda Grup Proje Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anda Grup Proje Yapı Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Önalan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık 2013 tarihinde Avşar Apartmanı'nda kuruldu.

Öztürkler Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Salih Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Aralık 2013 tarihinde Şişhane, Bakara İş Hanı, 4. katta kuruldu

Yenibakış Mimarlık ve Kişisel Bakım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenibakış Mimarlık ve Kişisel Bakım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Golestan Noroozi, Zohreh Ghorbanalizadehghazi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Aralık 2013 Aralık'ta kuruldu

Kosmos Vize Hizmetleri Haberi

Kosmos Vize Hizmetleri

Borç sorunuyla uğraşan Yunanistan, gelir kapısı olarak turizme gözünü dikti. Yunanistan’ı ziyaret edecek turist sayısını artırmak için vize almayı kolaylaştıran Yunanistan, 23 Temmuz’dan itibaren de Türkiye’deki vize başvurularında yeni bir döneme geçti. Vize başvuruları artık Yunanistan Konsolosluğu yerine İstanbul Harbiye’de bulunan Kosmos Vize Hizmetleri’ne yapılıyor. Daha önce 1 hafta -10 gün süren Schengen vizesini ise iki günde veriyor.


Kosmos Vize Hizmetleri’nin kurucu ortağı Yorgo Papalyaris, günde 400 kişinin vize almak için başvurduğunu söyledi. Papalyaris, Yunanistan Konsolosluğu’nun vize başvuru merkezi kuracağını öğrendiklerini ve ihaleye girerek kazandıklarını, 23 Temmuz’dan bu yana da vize taleplerini aldıklarını söyledi.


Yunanistan’da fiyatların ucuz olması, kültür olarak Türkiye’ye benzemesi nedeniyle Türk vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği belirtiliyor. Ayrıca, coğrafi olarak yakınlık da tatil için Yunanistan’ı tercih etmeye neden oluyor....