26 / 07 / 2024

kosova murat bey camisi

kosova murat bey camisi

Numan Kurtulmuş, Kosova'da ve Balkanlar'da tarihten kalan ne varsa hepsini Türkiye'nin onaracağını belirterek, "Camileri, hamamları, köprüleri onaracağız. Siz bizden neyi talep ediyorsanız biz, Türkiye olarak buradayız. Ayrılığımız uzun sürdü.

Murat Bakan'dan İzmir Rıza Bey Apartmanı park olsun açıklaması!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, ‘Rıza Bey Apartmanı Park Olsun İnisiyatifi’nin istemini Meclis gündemine taşıdı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a çağrıda bulunan CHP'li Bakan, konuya ilişkin konuştu.

Murat Kurum: İzmir'deki deprem sonrası 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugün itibarıyla 50 binada tahliye çalışmalarını tamamladık ve yıkım süreçlerini de Rıza Bey Apartmanı etrafındaki ağır hasarlı binalarımızın bulunduğu bölgede başlatmış olacağız." diye konuştu.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Murat Kurum: Konya’ya 11,5 milyarlık yatırım yaptık!

Konya Beyşehir'de inşaatı tamamlanan yatırımlar Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla hizmete açıldı.

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Konya Beyşehir'de TOKİ başvurusu!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne TOKİ konutları için başvurduğunu belirtti. Talep tamamlanırsa TOKİ'ye aktarılacak.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

kosova murat bey camisi Haberi

kosova murat bey camisi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,  Kosova'da ve Balkanlar'da tarihten kalan ne varsa hepsini  Türkiye'nin onaracağını belirterek, "Camileri, hamamları, köprüleri onaracağız. Siz bizden neyi talep ediyorsanız biz,  Türkiye olarak buradayız. Ayrılığımız uzun sürdü. Bir asra yakın bir ayrılıktı. Şimdi Allah'ın izniyle kavuşmamız çok daha sıcak, çok daha canlı ve çok daha kalıcı olacaktır." dedi.


Kurtulmuş, Lipyan'ın Yanova kasabasında Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından restorasyonu ve çevre düzenlemesi tamamlanan Murat Bey Camisi ve Kültür Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.


Açılış törenine  Kosova Kamu Yönetimi Bakanı  Mahir Yağcılar, Çevre ve Alan Planlama Bakanı Fedid Agani,  Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç,  Kosova  İslam Birliği Başkanı Naim Ternova, TİKA Balkanlar ve Doğu  Avrupa Dairesi Başkanı  Mahmut Çevik, Lipyan Belediye Başkanı İmri Ahmeti, TİKA  Kosova Ofisi Koordinatörü  Eyüp...