11 / 05 / 2024

koşuyolu imar planları

koşuyolu imar planları

Kadıköy ilçesi, Koşuyolu Mahallesi, 253 ada, 53 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Koşuyolu Konakları fiyatları!

Koşuyolu Konakları fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Az katlı konutların butik şıklıkla bir araya geldiği Koşuyolu Konakları'nda 58 daire bulunuyor. 

Kadıköy Koşuyolu Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Koşuyolu - Acıbadem - Hasanpaşa Mahallesi, Nazım İmar Planında Turizm Tesis Alanlarına ilişkin Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı...

Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer alacağı projenin güney cephesi Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip. Koşuyolu Sur Yapı Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Şile Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor.

Sur Yapı'dan Koşuyolu'na yeni proje!

SUR YAPI, hayata geçirdiği projelerine İstanbul Anadolu Yakası'nın en önemli semtlerinden Koşuyolu'nda bir yenisini ekliyor. Koşuyolu projesi; konut, home ofis blokları ve ticari alanlardan oluşacak.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

İletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlenen projede doğu cephesinin Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Peki Sur Yapı Koşuyolu Konutları nerede?

Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim!

Kuzey cephesinin Çamlıca manzarasına sahip olduğu projede konut, home ofis ve ticaret alanları yer alacak. Koşuyolu Sur Yapı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları lokasyon!

Güney cephesinin Kadıköy ve Haydarpaşa'ya sahip olduğu projede ön talep süreci devam ediyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları lokasyon bilgisi kapsamında Avrasya Tüneli'ne yakın yerde yükseliyor.

Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim!

İçerisinde konut, home ofis ve ticaret alanlarının yer aldığı projenin doğu cephesi Adalar ve Marmara Denizi'ne sahip. Koşuyolu Sur Yapı Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi.

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Sur Yapı Koşuyolu projesi için ön talep topluyor!

Sur Yapı, hayata geçirdiği projelerine İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden Koşuyolu’nda bir yenisini ekliyor.

Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

Home ofis, ticaret alanları ve konutlardan meydana gelecek olan Sur Yapı Projesi ön talep toplamaya devam ediyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Projesi nerede?

Koşuyolu Sur Yapı Projesi!

Koşuyolu Sur Yapı Projesi 'nde ön talep süreci başladı. Avrasya Tüneli'ne yakın bir bölgede hayata geçirilecek olan projede home ofis, ticari alan ve konutlar yer alacak.

koşuyolu imar planları Haberi

koşuyolu imar planları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadıköy ilçesi, Koşuyolu Mahallesi, 253 ada, 53 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan 12 Nisan 2021 tarihinde askıya çıkarıldı.

Kadıköy ilçesi, Koşuyolu Mahallesi, 253 ada, 53 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan 11 Mayıs 2021 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için