15 / 05 / 2024

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Çağul, Yunus Çağul tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

TMO resmen duyurdu! Çiftçiler siz de hemen bakın! Kota sınırlaması olmadan alım yapılıyor! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, depremzede üreticilerden kota sınırlaması olmadan alım yapıldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üründül Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Üründülcü tarafından kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cold Formed Çelik Yapı Mühendislik İthalat İhracat İmalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Hatice Eriş tarafından kuruldu.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Lacco Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Ve Tekstil Dış Tic.Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Çakıcı tarafından kuruldu.

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Derviş Çağul, Yunus Çağul tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Ağustos'ta kuruldu. Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sermayesinden 10 bin TL'lik hisse Derviş Çağul'a ve diğer 10 bin TL'lik hisse Yunus Çağul'a ait. 


Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletlerpark ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kota Yapı İmalat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultanbeyli, Orhangazi Mahallesi, Ezgi Sokak,...