30 / 04 / 2024

Koteks Masko

Koteks Masko

Birko Birleşik Koyunlular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş. İstanbul MASKO'da Bulunan 3 Katlı Dükkanların Satışını gerçekleştirdiğini KAP'a duyurdu.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Luxury Line'ın 2021 hedefi ulaştığı ülke sayısını 100'e çıkarmak!

Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line, 2021 yılında ulaştığı ülke sayısını 100’e çıkarmayı planlıyor.

Promer Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Masko Şubesi açıldı!

Promer Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Masko Şubesi bugün Başakşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kayasoy tarafından açıldı.

Türk mobilyacılar Dubai'de AVM açıyor!

MODOKO ve MASKO ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ninortak projesiyle ABD'de açılması planlanan mobilya alışveriş merkezi projesine Dubai de eklendi...

Bambi Yatak 300'üncü mağazasını Masko’da açtı!

Bambi Yatak Türkiye genelinde bulunan 300. mağazasını Masko’da açtı. Bambi Yatak, 2023 sonuna kadar mağaza sayısını 600’e yükseltecek.

KDV indirimi mobilya satışlarını artırdı!

MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mutlu, mobilya sektöründe uygulanan KDV indiriminin sektörü canlandırdığını açıkladı. 

Evgör, Luxury konsepti ile mobilya kenti MASKO’da!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını MASKO’da hizmete açtı.

İkitelli Mall of İstanbul yeni fiyat listesi!

Mahmutbey gişelerine ve MASKO'ya yakınlığıyla dikkat çeken Mall of İstanbul İkitelli projesinde teslimler hemen yapılıyor...

MASKO eski yönetim binasını otel yapacak!

MASKO'nun yeni projelerle daha güçlü yapıya kavuşacağını söyleyen MASKO Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Erdoğan ''17 katlı ve 22 bin metrekare kapalı alana sahip bir otel yapmayı düşünüyoruz'' dedi.

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

Koteks Masko Haberi

Koteks Masko


07.12.2015 tarihinde Özel Durum Açıklaması İle Kamuoyuna Duyurulan, KOTEKS A.Ş (% 99,9 Birko A.Ş bünyesinde bulunan Pazarlama Şirketi) ye ait,  TEM Oto Yolu E-6 Yolu Gişeler Yanı Masko Mobilyacılar Sitesi,  2 Ada No: 19-21 İkitelli/İSTANBUL adresindeki 1330 M2 kapalı alanı olan 3 Katlı Maddi Duran Varlık, Yönetim Kurulumuzun Kararı Sonucu, Açık Artırma Yöntemi ile Satışı Gerçekleştirilmiştir. 


Maddi Duran Varlığı, Murat Sarıçam-Sarıçam Mobilya San.Tic. Ltd. Satın almıştır. Toplam Satış Bedeli 7.250.000.TL olup, 500.000.- TL Peşin(Kapora) tahsil edilmiş, geri kalan bakiye miktar olan 6.750.000. TL yi ise satın alan şirket, 25 Ocak 2016 tarihine kadar ödemeyi taahhüt...