03 / 05 / 2024

kötü kokuları yok eden sıva

kötü kokuları yok eden sıva

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Bu aspiratör ile mutfağınız kötü kokulardan arınsın! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşit çeşit yemek yapayım ancak kokuları birbirine karışmasın diyenler için Simfer,çift motorlu hava transfer gücü teknolojisi ile mutfaklardaki kötü kokuyu yok ediyor. Tek kasetli filtre özelliğine sahip aspiratör özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Konutların yüzde 80'inde yalıtım yok!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, "Türkiye'de yaklaşık 10 milyon civarında bina var. Bu 10 milyon civarında binanın yüzde 80'inde yalıtım yok veya çok kötü yalıtım uygulamaları var" dedi.

Kalekim Betonart Fresh’le evdeki kötü kokular tarih oluyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde hem kötü kokuları gideriyor hem de nem dengesi sağlıyor.

Kalekim’den kötü kokuları yok eden Betonart Fresh sıva serisi!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Türkiye'de 16 milyon konutun ısı yalıtımı yok!

Ülkemizdeki 19 milyonluk konut stokunun 16 milyonunda ısı yalıtımı yok. Bu binalar ısı yalıtımı olan bir binaya kıyasla 3 kat daha fazla enerji harcıyor. Oysa tasarrufun yolu belli…

Kalekim 'Betonart Fresh' ile kokuları yok ediyor!

Türkiye’de ilk kez Kalekim tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, özel formülü sayesinde kötü kokuları giderdiği mekanlarda estetik ve sağlıklı bir atmosfer yaratıyor.

Mersin'de Polis Amca Kütüphaneleri açıldı!

MERSİN İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Polis Amca Kütüphanesi 2'projesi kapsamında 6 okula kazandırılan kütüphaneler, Vali Özdemir Çakacak'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ankara Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara'nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, AvmPartners'la el sıkıştı. Yeni işbirliğine göre Kentpark AVM'nin yönetimi ve kiralamasını AvmPartners gerçekleştirecek.

TUGEV kütüphanesi Kuşadası Turizm Fakültesi'ne devredildi!

Ülkemizde turizm alanında oluşturulan üç ihtisas kütüphanesinden biri olan TUGEV (Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı) Kütüphanesi artık Kuşadası'nda konuyla ilgili okuyuculara hizmet verecek. Kütüphane, Kuşadası Turizm Fakültesi'ne devredildi...

Ankara Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı!

Güçlü marka karmasıyla Ankara’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi Kentpark AVM, Avm Partners’la el sıkıştı. Bu yeni işbirliğine göre bundan sonra Kentpark’ın yönetimi ve kiralamasını Avm Partners gerçekleştirecek.

Çamlık Tüneli Avrupa'nın en geniş tüneli olacak!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında çalışmaları devam eden Çamlık Tüneli, 22 metre çapı ve 236 metrekare kazı alanıyla Avrupa'nın en geniş tüneli olacak...

Büyükçekmece Gölü kötü kokularından arınacak!

Büyükçekmece Gölü’nde çevreye rahatsızlık veren kötü koku için belediye ekipleri harekete geçti. Büyükçekmece Belediyesi tarafından başlatılacak olan 2 aylık çalışma sonunda göl kötü kokularından arındırılacak..

kötü kokuları yok eden sıva Haberi

kötü kokuları yok eden sıva

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim’in Türkiye’de ilk kez ürettiği, kötü kokuları ve zararlı gazları gideren dekoratif sıva ‘Betonart Fresh’, modern mekanlar için vazgeçilmez bir seçenek haline geliyor. Dekoratif kaplamanın en doğal duruşu ile öze dönüşü simgeleyen ‘Betonart Fresh’, sadece mağaza, restoran, sanat galerisi ve ofislerin iç cepheleri değil, aynı zamanda stil sahibi lüks evlere kadar pek çok mekanda kullanılabiliyor. 


Mekanlarda sağlıklı atmosfer 

Mimar, mühendis, usta ve tüketiciler için yenilikçi ürünler geliştirmeye devam eden Kalekim’in iddialı ürünü ‘Betonart Fresh’, kullanıma hazır olarak kova ambalajlarda satışa sunuluyor. ‘Betonart Fresh’, mekanları estetik brüt beton görünümüne kavuşturmasının yanı sıra, kötü kokularla birlikte kimyasal gazları da giderdiği yaşam alanlarında, sağlıklı bir atmosfer oluşturuyor. 


Nemi dengeleyen özel formül 

Özel formülü sayesinde ortamın nem dengesini sağlayan ve içerideki nemi...