24 / 07 / 2024

KOÜ diş hastanesi

KOÜ diş hastanesi

Kocaeli Başiskele’de bulunan KOÜ Yuvacık Diş Hastanesi’ne giden yol 12 metre genişliğinde modern bir bulvar haline geldi.

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL! 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL’den satışa sunuldu. İşte diğer modeller ve 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Herkesin merak ettiği mega bilezik fiyatları ne kadar? İşte Koçak mega bilezik 9 Kasım 2022 fiyat listesi 

Mega bilezik diğer adı ile kalın bileziklerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Son zamanların en çok tercih edilen bilezikleri olan mega bilezik fiyatları ne kadar? İşe Koçak mega bilezik 9 Kasım 2022 fiyat listesi. 

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Menteşe Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin hizmete girmesinin ardından atıl kalan ve daha sonra tadilata giren Menteşe Devlet Hastanesi de açıldı.

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Konya Şehir Hastanesi bu yıl hizmete açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, yapımı süren Konya Şehir Hastanesi'nin bu yıl içinde hizmete açılacağını açıkladı.

İstanbul’un ilk engelsiz diş hastanesi için 10 milyon TL'ye ihtiyaç var!

Marmara Üniversitesi’nin Başıbüyük’te inşaatına başlanan Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi içerisinde sadece engellilere hizmet verecek diş hastanesi için Devlet Planlama Teşkilatı'ndan 10 milyon TL bütçe sağlandı ancak 10 milyon TL'ye daha ihtiyacı var.

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum Amerikan Hastanesi açıldı!

Bodrum'da Vehbi Koç Vakfı bünyesinde inşaatı ve tadilatı tamamlanan Bodrum Amerikan Hastanesi hizmete açıldı.

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaat çalışanlarından eylem!

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçiler şantiyede çıkan yemekleri ve kötü çalışma koşullarını protesto etti. İşçilerin eylemi sonucu yemeklerde iyileştirme yapıldı. 

Bu yıl 3 yeni şehir hastanesi hizmete açılacak!

Dünyaya örnek olan şehir hastaneleri rekora koşuyor. Bu yıl Ankara Bilkent ve Etlik şehir hastanelerinin yanında Bursa Şehir Hastanesi'de halkın hzmetine sunulacak.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

KOÜ diş hastanesi Haberi

KOÜ diş hastanesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki yolları modern hale getirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Başiskele Yuvacık bölgesinde yer alan Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Diş Hastanesi’ne giden yol, modern hale getirildi.

MODERN BULVAR OLDU

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Kocaeli’deki yolları daha ulaşılabilir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yuvacık Diş Hastanesi yolu olarak nitelendirilen bin 900 metrelik yol da ekipler tarafından modern bir bulvar haline getirildi.

2 BİN 800 TON ASFALT

Aynı zamanda dolmuş güzergahı olan yola 2 bin 800 ton asfalt döküldü. Vatandaşların sıklıkla kullandığı yol yapılan çalışmalar ile 12 metre genişliğine kavuşturuldu. Söz konusu yola çizgi ve tabelalar yerleştirilerek Kocaeli’nin hizmetine sunuldu.



Kocaeli...