06 / 05 / 2024

kovancılar yurt inşaası

kovancılar yurt inşaası

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, ilçeye gençlik merkezi ve yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtlarının yapılacağını söyledi. Şuay Alpay gençlik merkezi ve yüksek öğretim öğrenci yurtlarının olurunu çıkarttı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

İnşaat sektöründen fiyat artışları için ek tedbir talebi!

İnşaat demirinde son bir senede yüzde 116’ya ulaşan fiyat artışları kaydedildi. Sektördeki fiyat artışları sebebiyle, sektör temsilcileri her geçen gün bir açıklamada bulunuyor. Sektör temsilcileri, inşaat sektöründeki artışlar için ek tedbir istiyor.

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı TBMM'de!

Yapı kayıt belgesi alınan yapılar için yıkım kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ataş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'da inşa edeceği konutlarda son durum ne?

K Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a inşa edilecek olan evlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

Elazığ Kovancılar'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kovancılar İcra Dairesi, Elazığ ili, Kovancılar ilçesi, Pınartepe Mahallesi 129 ada 121 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 945 bin 633 TL'ye satıyor...

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

AVM'lerde kiracısı ile dost yatırımcılar için fırsat dönemi!

BMD’nin üyeleri arasında yaptığı ankete göre AVM’lerde neredeyse kapanan kadar yeni mağaza açıldığını belirten Sinan Öncel, "‘Kiracısı ile dost’ yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor" dedi.

Kapıcılar için yeni asgari ücret ne oldu?

2021 yılı asgari ücret 2 bin 825 TL olmuştu. Açıklanan bu ücret ile kapıcılar için asgari ücret de 3 bin 40 TL'ye yükselmiş oldu.

GYO'lar niçin kurulmuştu? Ne hale geldi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "GYO'lar niçin kurulmuştu? Ne hale geldi?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

kovancılar yurt inşaası Haberi

kovancılar yurt inşaası

Akpınar, geçtiğimiz günlerde Ankara'da Ak Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay ile birlikte yaptığı temaslar neticesinde gençlik merkezi ve yüksek öğretim öğrenci yurtlarının olurunu çıkartarak ilçeye büyük hizmetler kazandırdı. 


Akpınar yaptığı açıklamada, "Gençlik merkezi için Ankara'da Milletvekilimiz Şuay Alpay ile birlikte girişimlerde bulunduk ve olurunu çıkardık. 

Gençlik merkezi için Kalkınma Bakanlığı aracılığı ile 3 milyon TL bütçe ayrılarak, projesi hazırlanıp ihale aşamasına geldi. Gençlik merkezi için yer tahsisini yaptık yeni imar planımızda TOKİ'de bulunan kapalı spor salonu ve Meslek Yüksek Okulu'nun arasında bulunan 4 dönümlük araziyi gençlik merkezi için ayırmış bulunuyoruz" dedi. 


Akpınar, yüksek öğretim kız erkek öğrenci yurtları için de şu açıklamayı yaptı: "İl çemize dışarıdan gelen öğrenciler kalacak yurt sıkıntısı yaşıyor. Bu sıkıntıyı gidermek  amacıyla yine Ankara'da temaslarda bulunduk. Milletvekilimiz Şuay...