05 / 05 / 2024

koza ipek holding

koza ipek holding

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildikten sonra güçlü alımların görüldüğü Koza-İpek hisselerinde yükseliş sürerken, hisselerin ay başından beri kaydettiği prim yüzde 50'yi buldu

İpek Üniversitesi'ne bağışlanan arsa 35 milyona satışa çıkarıldı!

Koza İpek’e kayyum atanmadan önce 50 milyon liralık arsa İpek Üniversitesi’ne bağışlanarak kaçırılmış. İpek Üniversitesi’ne bağışlanan bu arsa şimdi 35 milyona satışa çıkarıldı.

Koza İpek Holding, Altın Koza Üniversitesi'ni inşa ediyor!

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in en büyük projemiz dediği Altın Koza Üniversitesi, küçük bir şehir görünümünde inşa ediliyor

Koza Holding: Otel Angel’s Marmaris satılmayacak!

FETÖ/PDY soruşturması nedeniyle el konulan ve TMSF'ye devredilen Koza - İpek Grubuna ait Otel Angel’s Marmaris'in 230 milyon Euro'ya satışa çıktığı iddia edilmişti. Koza Holding'ten yapılan açıklamaya göre otel satılmayacak.

Metro Holding, Koza İpek'e talip olacak!

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

200 şirket TMSF'ye devredildi!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar Koza İpek Holding, Boydak Holding ve Dumankaya Grup ve bağlı şirketlerinin de aralarında bulunduğu Türkiye'nin dört bir yanında 200 şirket TMSF'ye devredildi

Koza İpek Holding hisseleri uçuşa geçti!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildikten sonra güçlü alımların görüldüğü Koza-İpek hisselerinde yükseliş sürerken, hisselerin ay başından beri kaydettiği prim yüzde 50'yi buldu

Akın İpek'in İncek'teki evinin duvarı yıkıldı!

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek’in Gölbaşı İncek’te bulunan evinin önündeki duvar yolu gasp ettiği gerekçesi ile yıkıldı.

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası kuracak!

Sönmez Holding, suni ipek fabrikası yatırımına hazırlanıyor. Türkiye’de ilk olacak tesis, 5 bin ton/yıl üretim kapasiteyle çalışacak. Sönmez, tesisi 2017 yılında hayata geçirmeyi planlıyor.

Marmaris Angel’s Peninsula kiraya veriliyor!

Fethullahçı Terör Örgütü’ne finans desteği sağladığı gerekçesiyle kayyuma devredilen Koza- İpek Holding’e ait otel kiraya veriliyor. Marmaris’teki 7 yıldızlı Angel’s Peninsula otelinin, 7 milyon 500 bin TL kira bedeliyle kiralanması bekleniyor.

Angel's Peninsula Marmaris oteli kiralanıyor!

Yönetimine mahkeme kararıyla kayyum atanan Koza-İpek Holding’e ait Marmariste’ki beş yıldızlı lüks otelin kiraya verilmesi kararlaştırıldı

Koza İpek Grubu'na kayyum atandı!

‘Teröre finansman sağladığı’ gerekçesiyle eylül başında MASAK tarafından operasyon düzenlenen Koza İpek ve 22 şirketine dün de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebiyle kayyum atanmasına karar verildi.

Rönesans Holding'ten Yozgat Şehir Hastanesi yatırımı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin finansal kapanışının İmza töreni Çırağan Sarayı'nda yapıldı. Törene Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı ipek Ilıcak Kayaaip ve diğer holding yöneticileri katıldı.

İttifak Holding Kozağaç'ta yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding Başkan Vekili ve icra Kurulu Başkanı Tahir Atila, "Dev yatırımları hayata geçiriyoruz. Kozağaç mevkinde, Antalya yolu üzerinde bin 100 konutluk bir konut projesine başlıyoruz" dedi..

Mesa Koza 66'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Türkiye inşaat sektörünün güçlü firmalarından MESA'nın, Ankara Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği yeni projesi MESA KOZA 66'nın temel atma töreni yapıldı. Proje, Mesa Holding imzasıyla yaşama geçiriliyor...

Melek İpek, Kahramanmaraş’ta 1.5 milyon liraya okul yaptırdı!

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek’in annesi Melek İpek, Kahramanmaraş’ta 1.5 milyon liraya mal olan bir ilköğretim okulu yaptırdı. Okulda, özürlü asansöründen özel sığınaklara kadar her ayrıntı düşünüldü...

koza ipek holding Haberi

koza ipek holding

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredildikten sonra güçlü alımların görüldüğü Koza-İpek hisselerinde yükseliş sürerken, hisselerin ay başından beri kaydettiği prim yüzde 50'yi buldu.


KAYIP BÜYÜKTÜ AMA


FETÖ'ye para aktarılmasını sağladıkları iddiası ile Ekim ayında Koza-İpek Holding bünyesindeki şirketlere kayyum atanmıştı. Atamanın ardından grup hisselerinde sert satışlar görülmüş, hisselerdeki kayıplar yüzde 70'e ulaşmıştı. Koza-İpek şirketleri 1 Eylül'de yayınlanan KHK ile ise TMSF'ye devredilmişti. Buna göre, TMSF, şirketlerin varlıklarının satılmasına veya bu şirketlerin feshine karar verebilecek.


İLK SEANSTA KUVVETLİ YÜKSELİŞ


Koza-İpek grubu hisselerinden Koza Madencilik bu sabah ilk seansı yüzde 14.29 yükselişle tamamlarken; İpek Doğal Enerji yüzde 15.56, Koza Altın ise yüzde 6.04 yükseldi. BIST 100 endeksi ise yüzde 1.33 yükselişle 77,032 puan oldu.


Gün ortası öncesi işlemlerde Koza Altın ve Koza Madencilik hisseleri işlem hacminde...