14 / 05 / 2024

Koza Sokak Sosyal Yaşam Evi açılışı

Koza Sokak Sosyal Yaşam Evi açılışı

KOZA Sokak'taki Sosyal Yaşam Evi'nin açılışında konuşan Bülent Arınç. HASVAK'ın 40'ıncı yılını kutlayan çok önemli bir vakıf olduğunu, vakfın çalışmalarını en az 10 yıldır takip ettiğini belirtti.

Balance Güneşli'de Sokak Kahvecisi açıldı!

Güneşli bölgesinde yaşayanların sosyal ve günlük ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan ve sokak kültürünün yaşatıldığı "Yaşam Sokağı"nda markalar yerlerini almaya başladılar. 

Beylikdüzü Kavaklı'ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Yalova'ya Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi geliyor!

Türkiye’nin sokak hayvanları için yapılacak en büyük Doğal Yaşam Parkı Sosyal Paylaşım Merkezi için düğmeye basıldı. Yalova’da 32 dönüm üzerine inşa edilecek merkezde sokak hayvanları doğal bir ortamda yaşama imkanı bulacak.

Ankara Mesa Koza 66'da fiyatlar 473 TL'den başlıyor!

Türkiye’nin iki inşaat devi Mesa ve Tepe Ankara Yaşamkent’te 885 konutluk Park Mozaik projesini satışa sundu. Mesa ayrıca 1982’de ilk inşaatını yaptığı Koza Sokak’a geri döndü. Şirket, bölgenin son arsasında Koza 66 projesini inşa ediyor..

Koza Grup Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Koza Grup Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, Orçun Ulutürk, Burcu Talay tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Açelya Sokak'ta kuruldu.

Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi'ni açtı. Koza Sokak'ta gerçekleşen açılışa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile çok sayıda kon

Hasvak'ın 40. yılında Sosyal Yaşam Evi açılışı yapıldı!

KOZA Sokak'taki Sosyal Yaşam Evi'nin açılışında konuşan Bülent Arınç. HASVAK'ın 40'ıncı yılını kutlayan çok önemli bir vakıf olduğunu, vakfın çalışmalarını en az 10 yıldır takip ettiğini belirtti.

Mesa Koza 66 teslim tarihi!

8 bin 766 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa edilen Mesa Koza 66 birçok sosyal alanı içerisinde barındırıyor. 2 blok halinde yükselen Mesa Koza 66 teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu yapım ihalesi sonuçlandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat Emlak Daire Başkanlığı 2014/38217 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Adakale Sokak No:30 Yenişehir Ankara adresinde gerçekleşen ihaleye 23 firma teklif verdi.

Üsküdar Belediyesi'nden sokak kedilerine 10 yıldızlı otel!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, sosyal medya üzerinden vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Türkmen, hayvan severlerin sokak hayvanları ve sağlanan barınak hizmetleriyle ilgili sorularına sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Baykar Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykar Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Çağlar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz'da Tuzla, İstasyon Mahallesi, Koza Sokak, Alara Evleri'nde kuruldu.

35. Sokak'tan 10 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor!

35. Sokak kampanyası kapsamında 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Proje kapsamında 2 bin 150 metrekare kapalı sosyal tesis, açık sosyal tesis, 70 bin metrekarelik ortak yeşil alan bulunuyor.

Koza Altın eğitime 12 milyon TL bağış yaptı!

Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Koza Altın İşletmeleri A.Ş'nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında eğitime katkı amacıyla 12 Milyon TL bağış yaptığı bildirildi...

Koza Sokak Sosyal Yaşam Evi açılışı Haberi

Koza Sokak Sosyal Yaşam Evi açılışı

Bir sosyal yaşam merkezini hayata geçirmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Arınç. "Burada açtığımız sosyal yaşam merkez:, evlerinde yalnız kalan, çok ağır derecede rahatsızlığı olmayan, gununu sosyalleşmek adına dostlarıyla, arkadaşlanyla geçirmek isteyen kişiler için bir yaşam merkezidir. Burada sosyal aktiviteler olacak. Sabah gelen bir değerli insan, akşam tekrar evine donene kadar, bazen gezilerle, bazen oyunla. bazen seminerlerle, bazen de kendilerine hizmeti esas bilen bir anlayışla, dostlarıyla, arkadaşlarıyla güzel bir gün geçirecek" dedi Açılışa Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan ile davetliler katıldı. 


Hürriyet...