06 / 05 / 2024

koza world of sports esenyurt

koza world of sports esenyurt

1.897 konutluk Kozapark Akkoza projesinde konut sayısı 5 bin 612'ye çıkıyor. Esenyurt'ta inşasına başlanan Kozapark Akkoza projesinde dünyanın en büyük "Tenis Akademisi" inşa edilecek...

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Çimsa WOC 2019’da boy gösterdi!

Çimsa, 22-25 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta 58.000 ziyaretçi ve 1.500 şirket katılımıyla düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete (WOC) 2019’a katıldı.

Çimsa, WOC 2019'da dünya markaları ile bir araya geldi!

Çimsa, World of Concrete (WOC) 2019’da inşaat ve çimento sektörünün dünya markaları ile bir araya geldi.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Koza World of Sports Arena'nın çatısı 2 ayda bitecek!

Koza World of Sports Arena'nın 8 bin kişi kapasiteli merkez kortu Garanti Koza Arena'nın çatısı, yaklaşık 2 ayda tamamlanacak ardından organizasyonlara ve konserlere ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

Garanti Koza İnşaat’ın 2 projesinin tanıtımı yapıldı!

Garanti Koza, İstanbul ve Bulgaristan’da gerçekleştirilen 2 büyük proje tanıtımını 2007 yılından beri Garanti Koza çatısı altında faaliyet gösteren Realty World Türkiye’nin, gayrimenkul danışmanları ve brokerlarına sundu.

ONS İncek Residence, WAF 2014'te finalde!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF (World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

Ons İncek Residence World of Ararchitecture Festival'de finale kaldı!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF ( World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

koza world of sports esenyurt Haberi

koza world of sports esenyurt


Garanti Koza'nın projesi Kozapark'ta 1.897 konutun yer aldığı 3 blok için izin alınmıştı. Kapasite artışına gidilen Kozapark Akkoza projesinde 3 blok haricinde 41 katlı 7 blok ve 51 katlı rezidans bloğu yapılması tasarlandı. Böylece projedeki konut sayısı 5 bin 612'ye çıkacak.



Kozapark Akkoza projesi 25 bin metrekarelik göletin yanında 7 bin metrekarelik yeni bir gölet ve club binası yer alıyor. Kozapark Akkoza projesinde dünyanın en büyük "Tenis Akademisi" inşa edilecek.



Kozapark projesinde 4 tanesi çok amaçlı olmak üzere toplam 28 tenis kortu, açık landa 34 tenis kortu ve 6 bin kişilik tenis stadyumu inşa edilecek. Projenin yanında TED Koleji inşa edilecek ancak kolej inşaatı proje kapsamında değil.



Kozapark Akkoza projesinde blokların ve tenis akademisinin dışındaki alanların tamamı gölet...