07 / 05 / 2024

Kozacıoğlu Turizm İthalat kimin

Kozacıoğlu Turizm İthalat kimin

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vefa Kozacıoğlu tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraçoğlu Emlak Tarım Otomotiv İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhyeddin Sadık Saraçoğlu tarafından kuruldu.

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Sarwaroğlu Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarwaroğlu Turizm İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Sarwar ve Gazianfer Caca ortaklığında kuruldu. 

Mimarlar Odası Saraçoğlu Mahallesi için Mehmet Nuri Ersoy'la görüştü!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan imar projesinin durdurulması için Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy ile görüştü. Ersoy’un Saraçoğlu’nda yürütülen mevzuatı savunduğunu, ortada bir sıkıntı olmadığını söylediğini belirtti. 

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haffar Oğulları Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Obada Almavardialhaffar, Ibrahım Alı A A Abel ve Abıer Tawahrı ortaklığında kuruldu.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Taşımacılık Emlak Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çavaş tarafından kuruldu. 

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Selik tarafından kuruldu.

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vefa Kozacıoğlu tarafından kuruldu.

Halıcıoğlu-Sütlüce nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Halıcıoğlu - Sütlüce Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Mayıs 2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıda...

Kozacıoğlu Turizm İthalat kimin Haberi

Kozacıoğlu Turizm İthalat kimin

Kozacıoğlu Turizm İthalat ve İhracat Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vefa Kozacıoğlu tarafından kuruldu.


Kozacıoğlu Turizm İhtlat ve İhracat Limited Şirketi konusu: 

TURİZM Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın...