18 / 05 / 2024

Kozaklı termal tesisler

Kozaklı termal tesisler

Sıcaklığı 98 dereceye ulaşan şifalı suları ile ünlü Kozaklı ilçesinin son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla 7 bin 500 yatak kapasitesine ulaştığı ve Türkiye'nin en büyük termal turizm merkezlerinden biri haline geldiği kaydedildi.

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Nevşehir Kozaklı Belediyesi'nden 15 yıllığına kiralık otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi tarafından, 88 odalı termal otel ve arsası 15 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 6 Temmuz'da gerçekleşecek..

Nevşehir'de 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale, 1 Haziran'da gerçekleşecek..

Termal turizme 40 milyon TL'lik yatırım!

Kültür ve Turizm Bakanlığı termal turizme yönelik 40 milyon TL’lik yatırım yapılması kararı aldı. Bu karar göre 8 ile yeni termal tesisler, termal su depoları ve turizm merkezleri kurulacak.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıl kiralık termal otel!

Nevşehir Kozaklı Belediyesi, 88 Odalı Termal Otel ve Arsası Kiralama İşi ihale ediyor. İhale 24 Nisan'da gerçekleşecek..

Nevşehir Kozaklı'da 88 odalı termal otel kiraya verilecek!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal otel ve arsasını satışa çıkardı.15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 20 Ocak'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 20 Ocak 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 30 Aralık'ta yapılmıştı.

Nevşehir 88 odalı termal otel ihalesi 30 Aralık'a ertelendi!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 30 Aralık 2016 tarihine ertelendi. İhalesi daha önce 13 Aralık'ta yapılmıştı.

Nevşehir'de 88 odalı termal otel ihalesi 13 Aralık'ta!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Kozaklı'daki 88 odalı termal otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiralanacak otelin ihalesi 13 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Nevşehir Kozaklı'da 15 yıllığına kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, 88 odalı termal oteli ve arsasını 15 yıllığına kiraya veriyor. Otelin ihalesi 24 Kasım 2016 Perşembe günü gerçekleşecek.

Esenyurt'taki termal tesislerin açılışı Eylül'e kaldı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Kıraç ve Saadetdere termal tesisleri Eylül'de açılıyor. Tesisler resmi açılışları yapılana kadar vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Nevşehir Kozaklı'da kiralık termal otel!

Nevşehir İli Kozaklı Belediye Başkanlığı, Nevşehir Kozaklı'da bulunan 88 odalı otel ve arsasını kiraya veriyor. 15 yıllığına kiraya verilecek otelin aylık bedeli 41 bin 500 TL olarak belirlendi.

Esenyurt'taki termal tesisler Temmuz'da açılıyor!

İstanbul'un emlakta yıldızı parlayan ilçelerinden biri olan Esenyurt, şimdi de sağlık turizmiyle gündeme geliyor. Esenyurt'ta hayata geçirilen iki yeni termal tesis kapılarını bayramdan sonra açıyor.

Kozaklı termal tesisler Haberi

Kozaklı termal tesisler


Türkiye'nin önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Kozaklı ilçesindeki termal tesisler, Ramazan Bayramı öncesinde yüzde 70 doluluk oranına ulaştı. 


Sıcaklığı 98 dereceye ulaşan şifalı suları ile ünlü Kozaklı ilçesinin son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla 7 bin 500 yatak kapasitesine ulaştığı ve Türkiye'nin en büyük termal turizm merkezlerinden biri haline geldiği kaydedildi. Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla ilçedeki termal tesislerde doluluk oranının arttığını söyleyen İşletmeci Tolga Ünal, bayram öncesi yapılan rezervasyonlarla birlikte doluluk oranının daha şimdiden yüzde 70 seviyesine ulaştığını belirtti. Ünal "Bayram gibi özel günlerde de işletmelerimiz vatandaşlarımızın bayram tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için özel hazırlıklar yapıyorlar. Bayram tatili için ilçemizi tercih edecek olan misafirlerimizin iyi bir tatil geçireceklerine inanıyorum" dedi. 



Muşkara...