18 / 05 / 2024

Kozan Karakurt

Kozan Karakurt

KKTC bankası Near East Bank, ”faaliyetlerini Türkiye Cumhuriyeti’ne taşımak adına Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan (BDDK) talep ettiği temsilcilik iznine onay aldığını” bildirdi

Kozan Villaları teslimler 30 Eylül'de! 

Kozan İnşaat tarafından hayata geçirilen Kozan Villaları'nda teslimler 30 Eylül'de başlıyor. Peki Koza Villaları konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gk Karakurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Karakurt İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gazi Karakurt tarafından kuruldu.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozan Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Can Kozan Oğuz Kozan tarafından kuruldu.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Sular altında kalan Sarıkamış Karakurt köyünde yıkım başladı!

Kars’ın Sarıkamış'ta bağlı baraj suları altında kalan Karakurt köyünde jandarmanın aldığı güvenlik önlemleri altında  iş makinalarıyla yıkım çalışmaları ve mezarlığın taşınmasına geçildi.

Kars Sarıkamış Karakurt Köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Kars Sarıkamış Karakurt halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kars Karakurt Vadisi'nin kaya evleri turizme kazandırılacak! 

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Karakurt Vadisi'nde bulunan kaya evleri ile peri bacalarını andıran doğal güzelliklerin turizme kazandırılması planlanıyor.

Kars Karakurt için acele kamulaştırma kararı!

154 kV Karakurt HES-Karakurt Havza Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

Kozan Karakurt Haberi

Kozan Karakurt

Near East Bank Genel Müdürü Vekili Kozan Karakurt, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye’de temsilcilik açılışı talebine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’ndan 8 Ağustos’ta aldıkları onayla, bankanın Türkiye’de daha çok tanınır bir konuma geleceğini ve Türkiye’de yerleşik bankalarla kurulan iş ilişkilerini daha da güçlendireceğini belirtti.


Karakurt, Near East Bank’ın Türkiye Temsilciliği’ni ilk olarak İstanbul’da açmayı planladıklarını ve bu yöndeki hazırlıkların aralıksız sürdürüldüğünü ifade ederek, temsilciliğin çok kısa bir süre içinde faaliyetlerine başlayacağını bildirdi.


Açıklamada, Bankalar Birliği verilerine göre; bilanço aktifleri açısından 2011 yılının en hızlı büyüyen bankası konumuna ulaşan ve KKTC Finans sektöründe 16 yıllık tecrübeye sahip olan Near East Bank’ın Türkiye Cumhuriyeti’nde Temsilcilik açma izni almayı başaran ”ilk ve tek KKTC bankası” olma unvanına da sahip olduğu belirtildi.


KKTC genelinde 12...