19 / 05 / 2024

kozan osb yol çalışmaları

kozan osb yol çalışmaları

Kozan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetim kurulu. OSB'de faaliyet gösteren firma yetkilileri ile istişare toplantısı düzenledi. Başkan Öztürk ayrıca yaz mevsiminde OSB'de ihtiyaç olan bölgelerde asfaltlama çalışması başlatacağını da duyurdu.

Kozan OSB'ye yatırım talebi arttı!

Aralarında uluslararası firmaların da yer aldığı girişimciler, son bir yılda Kozan OSB'den yer almak için harekete geçti. Kozan OSB Bölge Müdürü Fatih Aydın, son yıllarda yoğun yatırım talebiyle karşılaştıklarına vurgu yaptı.

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Seydiler OSB altyapı ihalesi 27 Ekim'de!

Kastamonu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanındaki yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 31 Ekim'de yapılacak işin keşif bedeli 21 milyon 846 bin 289 TL olarak belirlendi.

Giresun 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 48 Ha. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom altyapı inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İşin keşif bedeli 12 milyon 39 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Kırıkkale Silah Sanayi OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu inşaatları yaptırılacak. İnşaatın keşif bedeli 14 milyon 991 bin 47 TL olarak belirlendi.

Kayseri Orta Yol 2016 içinde tamamlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Orta Yol'u bu yıl bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Yolun son etabı olan Muhsin Yasıcıoğlu Bulvarı-Kuzey Çevreyolu bağlantısı ile bu yolu Anbar OSB girişine bağlayacak olan yolun ihalesi yapıldı.

kozan osb yol çalışmaları Haberi

kozan osb yol çalışmaları

Kozan Ticaret Odası toplantı salonunda OSB ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli programa, OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Kozan Kaymakamı Avni Oral. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk. OSB Müdürü Fatih Aydın. Ticaret Odası Meclis Başkanı Yaşar Çelen ve geçtiğimiz günlerde göreve yeni başlayan Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandeıııir ile çok sayıda yatırımcı firma yetkilisi katıldı OSB'niıı faaliyetleri ve güncel konuların görüşüldüğü toplantıda. Kaymakam Oral yatırımcıların sıkıntılarını dinleyerek çözüm için yönetim kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu. OSB'niıı en büyük sorunlarından biri olarak kabul edilen ulaşım yolu için çözüm üretildiğini belirten Kozan Belediye Başkanı Mıısa Öztürk. geçtiğimiz günlerde Adana Büvükşehir Belediye Meclisinde onaylanan 1/5000'Iık Kozan Nazım İmar Planına Adana Caddesinden OSB'ye bağlanacak 50 metre genişliğinde bir yol dahil ettirdiği müjdesini verdi....