25 / 07 / 2024

kozan yapay şelale

kozan yapay şelale

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ın projeleri arasında olan Kozan Kalesi eteğine yapay şelale tamamlandı. Kale Şelale Tesisleri, yaklaşık 30 metreden dökülen, 28 metre genişliğinde ve 3 dönüm alana yayılıyor...

Şanlıurfa Karaköprü'ye yapay şelale geliyor!

Karaköprü'nün Karşıyaka mahallesinde dere peyzaj çalışmalarının bitiminin ardından söz verilen şelale yapımında sona gelindi. Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şelalemiz, Karaköprü'ye çok güzel bir görsellik katacak" dedi.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Çeşme Şelale Evleri ulaşımı ile dikkat çekiyor!

Emsa İnşaat, bugüne kadar İzmir'de birçok başarılı projeye imza attı. Emsa İnşaat'ın yeni projesi olan Çeşme Şelale Evleri hakkında bilgi haberimizde yer alıyor.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Gazze'ye yapay ada yapılacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz'in, Gazze ablukasının hafifletilmesi için denizin üzerine yapay bir ada yapılmasını önerdiği ileri sürüldü.

Adana Kozan Çarşısı yenilenecek!

Sinanpaşa'daki kentsel dönüşüm mezbeliliğine sırtını dönen Yüreğir Belediye Başkanı Kozan Çarşısı'nı kurtarmaya soyunuyor.

Kozan Hastane kavşağı, akıllı kavşak oluyor!

Kozan’da biri bulvar olmak üzere toplam 6 yolun birleştiği ve ilçenin en işlek kavşağı olan ‘Hastane Kavşağı’ akıllı kavşağa dönüştürülüyor. Öztürk, kavşak projesi için geri sayımın başladığını söyledi.

Mülteciler için Akdeniz'e yapay ada inşa edilecek!

HOLLANDALI bir mimar, mülteci sorununa çözüm bulabilmek için Akdeniz'de 'yapay ada şehir' konsepti geliştirdi. Merkezi Amsterdam'da bulunan mimarlık ve tasarım şirketi TD'nin patronu olan Theo Deutinger'in adası Tunus sahilleri açıklarında olacak.

Yüreğir Kozan Çarşısı dönüşümünde konut sayısı artırıldı!

Yüreğir Belediyesi, Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı dönüşümünde 192 olan konut sayısını yaklaşık 5 kat artırıp 916’ya çıkaracak. Belediye 800 iş yerine karşılık sadece 140 iş yeri açacak.

Adana Kozan'da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Yüreğir Belediyesi, Kozan ve Sanayi çarşıları esnafını, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgilendirdi. Yüreğir’de modern ve çağdaş bir yaşam alanı hedefleniyor. Alan içerisinde 192 adet konut, 800 adet işyeri bulunuyor.

Kepez yapay şelale için gün sayıyor!

Kepez Belediyesi tarafından açık ihale yöntemiyle Antalya'ya kazandırılan Kepez Park Orman projesinde yer alan yapay şelale, Antalya'nın üçüncü şelalesi olmaya gün sayıyor.

kozan yapay şelale Haberi

kozan yapay şelale

Yapımı tamamlanan ancak resmi açılışı yapılmayan Kale Şelale Tesisleri’nde gazetecilere bilgi verin Belediye Başkanı Kazım Özgan, ilçedeki sosyal ve kültürel hayatı canlandırmak amacıyla başlattıkları çalışma kapsamında vatandaşların görsel anlamda zevk alabileceği ve ailesiyle dinlenebileceği yeni alan oluşturduklarını söyledi. 


Yaklaşık 30 metreden dökülen, 28 metre genişliğindeki şelale ve tesislerin 3 dönüm alana kurulduğu belirten Başkan Özgan, tesisi aynı anda yaklaşık 500 kişinin gezebildiğini belirtti. Tarihi Köprü, Atatürk Parkı, Kale Şelale, Manastır Piknik Alanı, Kozan Kalesi, Hoşkadem Camii Meydanı, Yaver’in Konağı, Tarihi Çarşılar ve Mustafa Kemal Sokak’ın turizm açısından değerlendirildiğinde bir konsept oluşturduğunu anlatan Başkan Özgan, Kozan Barajı kıyısında yaptıkları SODES Düşler Alemi ve tekne gezilerinin başlatıldığı İskele Tesisleri'nin de sosyal hayata canlılık kattığını söyledi. 


Dağılcak mesire alanı ile SODES Düşler Alemi Tesisleri...