07 / 07 / 2024

kozan yeni muhtar binaları

kozan yeni muhtar binaları

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. .karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kozan'da muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor!

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Finike Hasyurt’a modern muhtar evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mesai arkadaşlarım diye seslendiği muhtarlar için her türlü yatırımı yapıyor. Finike’nin Hasyurt Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan da bu kapsamda yeni muhtar evine kavuştu.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta imza töreni yapılan 200 bin Euro'luk Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Hayat Boyu Eğitim Merkezi"nin temelini attı.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Batman Yeni Mahalle'de taziye evi yapılacak mı?

Yeni Mahalle’de sakinler, arsası bile hazır olan taziye evi yapımı için hayırsever arıyor. Muhtar Ali Fırat: “Bir sakinimiz taziye evi yapımı için arsasını bağışladı. Şimdi ise taziye evinin yapımı için bir hayırseverden destek bekliyoruz” dedi.

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Kozan'da imara açılan bölgeler ana caddelere bağlanıyor!

Kozan'da imara açılan bölgelerde belediye tarafından açılmaya devam eden yollar ana caddelere bağlanıyor. Çalışmaları yakından takip eden Türkeli Mahalle Muhtarı Hüseyin Bozkurt, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve ekibine teşekkür etti.

Adana Kozan 2. Etap TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Adana'nın Kozan Kaymakamı Avni Oral, yapılması planlanan yeni TOKİ konutları için uygun arazi araştırdıklarını açıkladı. Oral, sağlık, eğitim, asayiş, yol, trafik gibi konularda gazetecilerle sohbet etti.

Diyarbakır Çınarlılılar yeni köprü istiyor!

Diyarbakır Dilaver Köprüsü'nde toplanan, aralarında sivil toplum kurulu temsilcisi ile muhtarın da yer aldığı bir grup, tarihi Dilaver Köprüsü'nün yetersizliği nedeni ile çok sayıda trafik kazası yaşandığını öne süren grup yeni köprü yapılmasını istedi.

kozan yeni muhtar binaları Haberi

kozan yeni muhtar binaları

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. 


Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilki Varsaklar Mahallesinde bulunan Şevki Paşa Parkına yapılan muhtarlık binasının ikincisi Tufanpaşa Mahallesindeki Ersan Arıkan Parkı içerisine yapılmıştı. 


Gazi Mahallesi Atatürk Parkı içerisine üçüncüsü yapılan hizmet binalarının sonuncusu Karacaoğlan Mahallesinde inşa edildi. 3 yıl önce Gökdere Baraj İnşaatında meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden işçiler anısına yapılan 'Köprü Barajı Emek Şehitleri Parkı' içerisine yapılan Karacaoğlan Mahallesi Muhtarlık binası hizmet vermeye başladı.

Yeni binasına taşınan mahalle muhtarı Sinan Görüş, binanın yapımını üslenen Enerji-SA, Özaltın-Cengiz İnşaat Şirketine ve Kozan Belediyesi'ne teşekkür etti. Vatandaşa daha rahat hizmet verme imkanı bulduğunu ifade eden muhtar Görüş; "Belediye Başkanımız Musa Öztürk biz muhtarlara...