07 / 07 / 2024

kozanda muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor

kozanda muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Antalya Kepez'e yeni okullar geliyor!

Antalya Kepez ilçesine yeni okullar inşa ediliyor. Kepez ilçesinde muhtarlar mahallelerinin eğitim alanındaki yatırım ihtiyaçlarını anlattı. Başkan Tütüncü “Yeni okullar geliyor” dedi...

Sibel Gönül: Yeni İzmit'i oluşturacağız!

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi’ne yaptığı ziyarette konuştu. Gönül “Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Çankayalı muhtarlara yeni bina müjdesi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Taşdelen, muhtarlar için yeni merkezler yapacaklarını söyledi.

Çorum Osmancık'a 4 yeni yatırım müjdesi!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla Kültür Evinde bir araya geldi. Karataş, 4 yeni yatırımın da müjdesini verdi.

Pursaklar Saray'a yeni muhtarlık binası geliyor!

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye ekipleri, muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Vasip Şahin: Küçükçekmece yeni projelerle gelişecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Küçükçekmece’deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, ilçenin; ulaşım, trafik, eğitim, spor, alt yapı ve üst yapı alanındaki yeni projeleri konuşuldu.

Bornova Yeşilova Muhtarlığı'nın yeni binası açıldı!

Bornova Belediyesi'nin muhtarların daha iyi şartlarda hizmetlerini sürdürebilmeleri için tasarladığı yeni muhtarlık binalarının ikincisi Yeşilova Mahallesi'nde geniş bir katılımla açıldı.

Selçuklu'ya 6 yeni muhtar ofisi!

Mahalle muhtarlarının halka daha modern ve çağdaş mekanlarda daha iyi çalışma şartlarında hizmet verebilmeleri amacıyla yapılan yeni Muhtar Ofislerinde, estetik ve fonksiyonellik ön planda tutuldu.

Hüseyin Sözlü Yüreğir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir ilçesi muhtarları ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak, Yüreğir ilçesine yaptıkları hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Sözlü, Yüreğir'e yapılacak yeni yatırımların müjdesini verdi.

Kozan'da muhtarlar için yeni binalar inşa ediliyor!

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. .karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Kozan'da muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor!

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Antalya Gazipaşa’ya kültür merkezi ve yeni hal müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Gazipaşalılara mezbaha, kültür merkezi ve yeni hal müjdesi verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde denetleyen Türel, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Alaaddin Yılmaz: Bolu'ya yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kahvaltıda muhtarlar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Konuşmasında Bolu için yeni kalkınma projelerinden bahsetti.

kozanda muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor Haberi

kozanda muhtarlar yeni binalarına kavuşuyor

Kozan Belediyesi tarafından mahalle parklarına yapılan muhtarlık binalarına bir yenisi daha eklendi. Karacaoğlan Mahalle muhtarı yeni binasında hizmet vermeye başladı. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilki Varsaklar Mahallesinde bulunan Şevki Paşa Parkına yapılan muhtarlık binasının ikincisi Tufanpaşa Mahallesindeki Ersan Ankan Parkı içerisine yapılmıştı. Gazi Mahallesi Atatürk Parkı içerisine üçüncüsü yapılan hizmet binalarının sonuncusu Karacaoglan Mahallesinde inşa edildi. 3 vıl önce Gökdere Baraj İnşaatında meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden işçiler anısına yapılan 'Köprü Barajı Emek Şehitleri Parkı' içerisine yapılan Karacaoglan Mahallesi Muhtarlık binası hizmet vermeye başladı. 

Yeni binasına taşınan mahalle muhtarı Sinan Görüş, binanın vapurum üslenen Enerji-SA, ÖzaltmCengiz İnşaat Şirketine ve Kozan Belepesi'ne teşekkür etti. 


Vatandaşa daha rahat hizmet verme imkanı bulduğunu ifade eden muhtar Görüş; "Belediye Başkanımız Musa Öztürk biz...