21 / 05 / 2024

Kozlu Deresi temizleme projesi

Kozlu Deresi temizleme projesi

DSİ 232. Şube Müdürü Muharrem Atalar Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i makamında ziyaret ederek Kozlu’da yapılan incelemeler sonucu görüş alışverişinde bulundular.

ÖİB Zonguldak Kozlu arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Kozlu ilçesi, Ondokuz Mayıs Mahallesinde bulunan arsayı özelleştirdi.

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesine başlandı!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Söke Yenikent Deresi ıslah ediliyor!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Proje kapsamında Yenikent Deresi temizlenip, istinat duvarı içine alınacak, çevre düzenleme çalışmalarıyla mesire alanları oluşturulacak.

Bursa Kirmasti Deresi ıslah ediliyor!

Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan Kirmasti Deresi’nin görselliği, ihale aşamasına gelen Kule Kafe Restoran Projesi ile bir bütün olabilmesi için gün yüzüne çıkartılıyor.

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan ile Demir Çelik sitelerini birbirine bağlayan Kaplan Deresi üzerinde incelemelerde bulundu.

Manisa Yeregiren Deresi ıslah edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde bulunan Yeregiren Deresi’nde temizlik ve ıslah çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 800 metre uzunluğunda olan ve 8 bin metreküp malzeme kazılarak gerçekleştirilen dere ıslah çalışması, Köprübaşılıları memnu

Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları 5 bin 400 metreyi aştı!

Yedi ilçeden geçerek Marmara Denizi’ne dökülen, son yıllarda taşkınlarla çevreye büyük zarar veren Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları, 5 bin 400 metreyi aştı. İSKİ, dere güzergâhını düzelterek sel riskini bitirmeyi amaçlıyor

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak...

Gölcük Asar Deresi'ne yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihale kapsamında 4 kilometrelik yol, istinat duvarı, 2 adet köprü ve dere ıslahı yapılacak.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak. Proje kapsamında 2 adet köprü ve dere ıslah imalatları da yapılaca

Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarının yüzde 75'i tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Akçay Deresi Islah çalışmalarında yüzde 75'lik bölümün tamamlandığını söyledi.

1944 Kasımpaşa Deresi civarında iskan yasaklanmış!

1944 yılında İstanbul Belediyesi, Kasımpaşa Deresi civarında iskanı yasaklamış ve buradaki eski evleri de istimlak edecekmiş. Prost'un imar planına göre derenin başlangıç kısımları, iskan mıntıkası olmaktan çıkarılmış.

Balıkesir Karınca Deresi köprü yapımı devam ediyor!

Balıkesir’in Burhaniye İlçesi Karınca Deresi köprü yapımı ön germeli kirişlerin konulması ile devam ediyor. 2,15 cm genişliğinde tretuvarlı olacak olan köprü, özellikle yayalar için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Kozlu Deresi temizleme projesi Haberi

Kozlu Deresi temizleme projesi

Ziyarette konuşan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu Deresi temizleme ve Kozlu dersi ıslah çalışmaları proje tasdik ve onay aşamasına getirdiklerini söyledi. 2.4 Trilyonluk bir çalışma yapıldığını söyleyen Başkan Şahin, “DSİ 232. Şube Müdürü Muharrem Atalar bizleri ziyaret ederek Kozlu’da yaptıkları incelemeleri bizlere anlattılar. Kozlu Deresinin temizleme çalışmaları başladı. Bunun yanında Kozlu deresi ıslah çalışması daha önceden ihalesi yapılmış 2.4 Trilyonluk bir çalışma var. Bu çalışmalar kapsamında sayın bakanımızdan geçtiğimiz yıllarda Ereğli’de bir toplantıda karşılaştığımızda DSİ köprüsünü talep etmiştik. Bununla ilgili sözü vermişti bize. Bununla ilgili çalışmalarda bu ihale kapsamında değerlendirilip en son proje tasdik ve onay aşamasına getirdik. Projeyle ilgili bir ön çalışma yaptık. Köprü iki türlü ve yapabilir miyiz diye bununla ilgili doya yazımızı Muharrem beye teslim...