05 / 05 / 2024

kozluk batman petrol kuyusu

kozluk batman petrol kuyusu

Batman' ın Kozluk ilçesinde İpek Doğal Enerji Kaynaklar Anonim Şirketi' nin sürdür düğü çalışmalar sonucunda kaliteli petrol bulundu. Bölgede yapılan çalışmaların devam edeceği ifade edildi...

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

TPAO için İstanbul ve Batman'da iki sahaya kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, İstanbul ile Batman'daki iki sahanın kamulaştırılmasına karar verdi...

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Batman Kozluk'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Batman Kozluk ilçesinde Şemdinağa ve İslambey olmak üzere birçok mahalledeki metruk binalar yıkılıyor.

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı için acele kamulaştırma!

Batman-Dörtyol Petrol Boru Hattı Karayolu Deplase Projesinin Gerçekleştirilmesi Amacıyla Diyarbakır İli Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Boru Hatları ile Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de şöyle yer aldı.

Batman Gündüzlü Köyü asfalta kavuşuyor!

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köy yolu asfalta kavuşuyor. Köylülerin talebine sesiz kalmayan kaymakamlık, köy yolunu asfaltlamak için ihale yapmaya karar verdi.

Batman Hz. Hamza Camii hizmete açıldı!

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami'sinin yapımı 580 bin liraya mal oldu.

Batman Hazzo kalesi turizme kazandırılacak!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’un sembolü olan Hazzo kalesini turizme kazandırmak için proje hazırlığında olduklarını belirten Belediye Başkanı Veysi Işık, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın projemize destek vermesini bekiloyuruz” dedi.

Batman'daki tekel hangarları ve gayrimenkullerin ihaleleri iptal edildi!

Batman Tekel gayrimenkullerin de aralarında bulunduğu Kozluk ve Sason’daki hangar ile taşınmaz mallar ihalesi yine gerçekleşmedi. Batman’daki tesislere 8 firma talipli oldu.

kozluk batman petrol kuyusu Haberi

kozluk batman petrol kuyusu


Batman'ın Kozluk ilçesinde İpek Doğal Enerji Kaynaklar Anonim Şirketi'nin sürdürdüğü çalışmalar sonucunda kaliteli petrol bulundu.


İpek Doğal Enerji Kaynaklar Anonim Şirketi tarafından yürütülen petrol arama faaliyetleri sonuç verdi. Kozluk ilçesinde yapılan sondaj çalışmalarında 2 bin 856 metre derinlikte kaliteli petrole ulaşıldı. Batman’ın Kozluk ilçe kırsalında ham petrol üretim sahasında sondajı tamamlanmış olan İpek Koza-2 arama kuyusunda API 33.4 graviteli petrol bulduğunu ifade eden şirket yetkilileri, İpek Koza-2 kuyusunda ham petrol üretimi yapmak için kurulu olan üretim tesisine bağlantı sağlamak için çalışma başlattıklarını ve petrol çıkarma işlemine başladıklarını söyledi.


Yapılan sondaj çalışmalarında 2 bin 856 metreye indiklerini ve 2 bin 810 ile 2 bin 840 metrelerde petrole ulaştıklarını belirten şirket yetkilileri, çalışmaların olumlu sonuç verdiği ve kaliteli petrole ulaştıklarını, bölgede yapılan çalışmaların...