04 / 05 / 2024

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami imar planı

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami imar planı

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin içerisindeki park, plan değişikliği ile imara açılıyor. CHP'li Doğan: Plan yasalara aykırı ve rant uğruna yapıldı.

O ilde 3 adet arsa satılıyor! Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Kırklareli Üsküp Belediyesi, Kırklareli ili, Üsküp ilçesi, Mehmetçavuş mahallesinde yer alan 3 adet arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Kırklareli Üsküp'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Efdal Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efdal Otomotiv Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çavuş tarafından kuruldu.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Afyonkarahisar'a Dinar Kültür Evi inşa edilecek!

Afyonkarahisar'da Dinar Kültür Evi hayata geçirilecek.Bölgeye değer katması beklenen proje Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi'nin hemen yanında bulunan araziye inşa edilecek.

Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanlığı'na vekalet edecek!

Bugün Rusya'ya gidecek olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun dönüşüne kadar Dışişleri Bakanlığı'na Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki vekalet edecek.

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin parkı imara açıldı!

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin içerisindeki park, plan değişikliği ile imara açılıyor. CHP'li Doğan: Plan yasalara aykırı ve rant uğruna yapıldı.

Mehmet Çavuş Vakfı Kozyatağı arsası imar planı askıda!

İstanbul Kozyatağı'nda Mehmet Çavuş Vakfına ait 3119 ada 15 parsel numaralı taşınmazın “Dini Tesis Alanı” ve “Günübirlik Tesis Alanı" imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Mehmet Özhaseki: Askeri arazilerden rant bekleyenler avuçlarını yalar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, askeri birliklerin taşınması ile ilgili olarak açıklama yaptı. "Askeri arazilerden rant bekleyenler avuçlarını yalar" diyen Özhaseki, kışlaların yeşil alan olacağını söyledi.

1985 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü için 1.280 yapı yıkılacakmış!

1985 yılında inşa edilecek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Mahmutbey ve Kozyatağı arasında yapılacak 2. Çevreyolu için bin 280 yapı yıkılacakmış. Yıkılacak yapıların sahiplerine, 18 milyar lira kamulaştırma bedeli ödenecekmiş.

Kocaeli Başiskele Mehmet Çavuş Caddesi asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele’de asfalt uygulamaları yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Mehmet Çavuş Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

Özüşan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüşan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çavuş tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Çavuş Köyü'nde sanatçılar için kerpiç evler yapılıyor!

Türkiye'yi daha iyi anlamak için, yola çıkmanızı tavsiye ediyorum. Size Konya'nın Çavuş Köyü'nde sanatla iç içe kurulan bir hayatı anlatacağım. Mehmet Ali Birand, haberi o kadar güzel anlatmıştı ki...

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami imar planı Haberi

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami imar planı

Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin içerisindeki park, plan değişikliği ile imara açılıyor. CHP'li Doğan: Plan yasalara aykırı ve rant uğruna yapıldı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı lıız kesmeden yaşam alanlarını imara açmaya devam ediyor. İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Kozyatağı Mehmet Çavuş Cami'nin içerisinde bulunan park hakkındaki imar planı geçen günlerde askıya çıktı. Bakanlık tarafından 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 2'nci maddesi kapsamında onaylanan plan değişiklikleriyle birlikte 'deprem toplanma alanı' olan park, imara açılıyor. 

1/15000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin ardından anıt ağaçların bulunduğu parka lokanta, kafeterya ve restoran inşa edilecek. 


Park ticari işletmeye dönüşüyor BirGün'e konuşan İBB Meclisi'nin CHP'li eski üyesi İbrahim Doğan, halka açık olan park alanının rant uğruna ticari işletmeye dönüştürüldüğünün altını çizerek, "Parkın içerisinde tescilli...