03 / 05 / 2024

KPMG Türkiye

KPMG Türkiye

KPMG Türkiye "Sektörel Bakış 2020- Bankacılık" raporuna göre, Türk bankacılık sektörü, yıl içinde yaşanan uluslararası baskıya rağmen beklenenden daha iyi performans gösterdi.

KPMG Türkiye, Levent İş Kule 3'e taşındı!

Cushman & Wakefield, KPMG Türkiye’nin İstanbul’daki yeni ofis projesi için ‘Kiracı Danışmanlığı’ ve ‘Proje Yönetimi’ hizmetlerini sundu.

KPMG Türkiye, emlak sektörü kredilerinin geleceği raporunu hazırladı!

KPMG Türkiye, 2015 yılında emlak sektörü kredilerinin geleceği hakkında yaptığı Property Landing Barometer araştırmasının sonuç raporunu hazırladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

Türkiye inşaat sektörü 2018’e temkinli yaklaşıyor!

KPMG, Türkiye inşaat sektöründe 2018’i değerlendirdiği sektör değerlendirmesini sundu. KPMG İnşaat Sektör Lideri İsmail Önder Ünal 2017 yılının büyüme yılı olduğunu söyledi.

KPMG Türkiye, Levent İş Kule 3'e taşındı!

Cushman & Wakefield, KPMG Türkiye’nin İstanbul’daki yeni ofis projesi için ‘Kiracı Danışmanlığı’ ve ‘Proje Yönetimi’ hizmetlerini sundu.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Ferruh Tunç: S&P'nin Türkiye'nin kredi notunu düşürmesi yanlış!

KPMG'nin Türkiye Başkanı Ferruh Tunç, kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin, tutum ve teknik içerik bakımından yanlış olduğunu belirtti.

KPMG Türkiye, emlak sektörü kredilerinin geleceği raporunu hazırladı!

KPMG Türkiye, 2015 yılında emlak sektörü kredilerinin geleceği hakkında yaptığı Property Landing Barometer araştırmasının sonuç raporunu hazırladı.

Türkiye'deki müteahhit sayısı Avrupa'dan fazla

Türkiye'de 300 bin müteahhit bulunduğu ve bunun 500'lere indirilmesi gerektiği belirtiliyor

Türkiye Finans konut kredisinde kâr oranını aşağı çekti

Türkiye Finans, konut, işyeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kâr oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Corio Türkiye Tekira AVM'nin yeni sahibi oldu

Corio Türkiye, Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezinin (AVM) yüzde 100 hissesini satın aldığını duyurdu.

Türkiye Finans'ta konut kredi faizi yüzde 0.67'ye düştü

Türkiye Finans, konut, iş yeri, arsa ve taşıt sahibi olmak isteyenler için 12 ay vadeli kredi kar oranlarını yüzde 1'in altına indirdi

Kempinski Türkiye'de 5. tesisini işletmeye başlıyor

Kempinski'nin Türkiye'de, Kempinski Residences Astoria Istanbul'dan sonra beşinci, rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul Levent'te dün hizmete girdi

Ruslar Türkiye'ye ev sahibi olmaya geliyor

Türkiye'de turist olarak görmeye alıştığımız Ruslar, krizde konut fiyatları yüzde 30-35 ucuzlayınca Antalya'da ev sahibi olmaya karar verdi.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

KPMG Türkiye Haberi

KPMG Türkiye

KPMG Türkiye'nin "Sektörel Bakış 2020-Bankacılık" raporuna göre, 2018-2019 dönemindeki sarsıntıdan büyük hasar almadan çıkan ve sınavını başarıyla veren bankacılık sektörü 2020 için güçlü sinyaller veriyor.

KPMG Türkiye'nin yayımladığı rapora göre, sektörün bu yıl odağı, güçlü aktif kalitesini korumak olacak. Eylül 2019 itibarıyla sektörde 51 banka faaliyet gösteriyor. Personel sayısı hem teknolojik gelişmelerin hem de etkin maliyet yönetiminin sonucu azalıyor.

Eylül 2018'de 207 bin 870 olan yurt içi personel sayısı Eylül 2019'da 204 bin 374 kişiye geriledi. Bankalar bu dönemde yurt içinde 158 şube kapatırken yurt dışında 3 şube açtı.

"Bankalar dış fonlama kaynaklarına erişim konusunda daha rahat konumda"

Açıklamada görüşlerine yer verilen KPMG Türkiye Finansal Hizmetler Sektör Lideri Kerem Vardar, şunları kaydetti: "Zorlu geçen 2018'in ardından ikinci yarısı itibarıyla dengelenme sürecinin hız kazandığı...