07 / 05 / 2024

kraliyet sarayının bahçesinde futbol maçı

kraliyet sarayının bahçesinde futbol maçı

Buckingham Sarayı, tarihinde ilk kez bir futbol maçına ev sahipliği yaptı. İngiltere Futbol Federasyonu'nun 150. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Buckingham Sarayı'nın bahçesinde Civil Service takımı ile Polytechnic amatör futbol takımları maç yaptı...

TOKİ Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Gülper Özdemir Regent Crescent Sarayı'nın reklam yüzü oldu!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncusu Gülper Özdemir Londra'daki Kraliyet ailesine ait olan Regent Crescent sarayının reklam yüzü oldu.

Topkapı Sarayı'nın kaydığına dair iddialar söylentiden ibaret!

Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş, "Topkapı Sarayı'nın kaydığına dair iddialarla ilgili söylentiden ibarettir. Topkapı Sarayı’nda hiçbir şekilde bir santim dahi kayma yoktur. Bu tamamen spekülasyondur. Gerekli bütün çalışmalar yapılmış, raporlar alınmıştır." dedi.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

TOKİ Sarayönü projesinin temeli atıldı!

TOKİ tarafından, Sarayönü’de yapılacak olan 883 konutun inşaat çalışmaları başlatıldı. 45 bloktan oluşan projede toplam 883 konut olacak.

TOKİ Konya Sarayönü 3. etap çalışmaları başladı!

Sarayönü'ne inşa edilecek 3'ncü etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları başladı. TOKİ Sarayönü'nde çevre düzenleme işi İntek Yapı tarafından inşa edilecek.

Konya Sarayönü'ne 500 kişilik KYK yurdu geliyor!

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ilçeye kız ve erkek olmak üzere toplam 500 öğrenci kapasiteli iki yurt yapılacağını söyledi.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap'taki 4 konut satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

Konya Sarayönü 1. Etap TOKİ başvuruları başlıyor!

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Sarayönü Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Konya Sarayönü’ne 8.5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Sarayönü'ne 8.5 milyon TL'lik altyapı yatırımı yaptı.

TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu!

TOKİ'nin Konya Sarayönü 1. Etap projesi stoklarında yer alan 4 adet konut kurasız olarak satışa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Sarayönü 1. Etap 2017 başvurusu ne zaman başlayacak?

kraliyet sarayının bahçesinde futbol maçı Haberi

kraliyet sarayının bahçesinde futbol maçı


İngiliz Kraliçesi 2. Elizabeth'in resmi konutu Buckingham Sarayı, tarihinde ilk kez bir futbol maçına ev sahipliği yaptı.


İngiltere Futbol Federasyonunun 150. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Buckingham Sarayı'nın bahçesinde oluşturulan futbol sahasında Civil Service takımı ile Polytechnic amatör takımları maç yaptı. Wembley Stadı'nın zeminini hazırlayanlar tarafından oluşturulan sahadaki karşılaşmayı 1875 yılında kurulan Polytechnic takımı 2-1 kazandı.


İngiltere kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Cambridge Dükü William ile İngiltere Milli Takımı'nın eski forveti Michael Owen, saray görevlileriyle antrenmana katılırken, tarihi mücadelenin devre arasında, sarayda çalışan ve resmi kıyafetler giyen görevliler, futbolculara gümüş tabaklarda portakal ve çikolata ikram etti.


Futbolun 150 yıl boyunca toplumun gücünün harika bir örneği olduğunu belirten Prens Willam, futbolculara "Bugün büyükannemin arka bahçesinde futbol oynayacağız. Size bir uyarı; eğer herhangi biriniz camı...