29 / 04 / 2024

kreatif mimarlık acı günü

kreatif mimarlık acı günü

Kreatif Mimarlık ortaklarından Mehmet Cengiç'in kayınpederi Sedat Sezgin Serbester vefaat etti.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Osa Peyzaj Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Osa Peyzaj Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğu Kaptan Luca Catalano ve Massımo Acıto tarafından kuruldu.

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mavi Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Paçacı ve Doğukan Paçacı ortaklığında kuruldu.

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maxpey Peyzaj ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Ağacık tarafından kuruldu. 

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Mimarlık Yapı Endüstri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Nazım Güneş tarafından kuruldu.

Studio Proline İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Proline İç Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Şafak Aliçavuşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Üstün Çizgi Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Üstün Çizgi Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, Engin Acıtan ve Abdurrahman Borçsuz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raaf Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Fulya Nilhan Türkel ve Hasan Alper Türkel ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak, Akasya Evleri'nde kuruldu.

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi açıldı!

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi, Bilgehan Gülenay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu'nda açıldı.

Bursa Romatem Fizik Tedavi Hastanesi'ni Kreatif Mimarlık tasarladı!

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Bursa Osmangazi'de bulunuyor. 85 yatak kapasiteli hastanenin mimari renovasyon ve iç mekan tasarımı Kreatif Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Bernardes ve Jacobsen Mimarlık'tan tasarım bungalov!

Bernardes ve Jacobsen Mimarlık Brezilya Ormanları'nda yeni bungalov ev tasarladı.Evin tamamını tik ağacından yapan mimarlar tasarımlarını dik bir ormanın yamacında hayata geçirdi.

AC Grup İnşaat Mimarlık Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AC Grup İnşaat Mimarlık Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Alaittin Fıstıkçı Müdürlüğü'nde kuruldu.

kreatif mimarlık acı günü Haberi

kreatif mimarlık acı günü

Kreatif Mimarlık ortaklarından Mehmet Cengiç'in kayınpederi Sedat Sezgin Serbester vefaat...