07 / 05 / 2024

Kredi skoru ne durumda

Kredi skoru ne durumda

Türkiye’de de artık bankalar adım adım ABD ve Avrupa’daki gibi kredi risk skoru ve buna bağlı risk bazlı fiyatlama dönemine geçiyor. Kredi Risk Raporu skoru yüksek olan tüketiciler, düşük olanlara göre daha avantajlı olacak...

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Yapıkredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emekli bankaların promosyon ödemelerini merak ediyor. Bunlardan en çok merak edilen ise Yapı kredi Bankası banko promosyon ödemesi. Yapı kredi emekli promosyon ödemesi! Ykb emekli promosyon ne kadar? Yapı kredi emekli promosyon 2024!

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Borcu olanlar Garanti, Akbank, İş Bankası'nın kapısını tıklattı! 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Borcu olan pek çok kişi bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki Garanti, Akbank, İş Bankası'nın ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum ne? 200 bin TL kredi çekersem ne kadar taksit öderim? 

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Konut kredilerinde kişi başına ortalama bakiye 200 bin TL! Kredi kullananlar ne diyor?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından konut kredileri ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Peki konut kredisi kullananlar neler diyor? İşte gelen yorumlar...

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

1.20 faizli konut kredisinde son dakika! İlk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

1.20 faizli konut kredisindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ilk kez ev alacaklara düşük faizli kredi ne zaman verilecek? 

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Yapı Kredi bankası emekli promosyonu ne kadar?

Henüz emekli promosyonu almayan vatandaşlar emekli promosyonunun ne kadar olduğunu merak ediyor. Yapı Kredi de emekli promosyonu veren bankalar arasında.

Faizsiz evlilik kredi başvuruları ne zaman başlayacak? 2023 Evlilik kredisi ne kadar?

Evlilik kredisi detayları gündemde yer almaya devam ediyor. Evlenecek çiftler Faizsiz evlilik kredi başvuruları ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar..

Kredi skoru ne durumda Haberi

Kredi skoru ne durumda

Kredi kartı ve Kredili Mevduat Hesabını (KMH) sonuna kadar kullananlara kötü haber! Türkiye’de de artık bankalar adım adım ABD ve Avrupa’daki gibi kredi risk skoru ve buna bağlı risk bazlı fiyatlama dönemine geçiyor. Buna bağlı olarak Kredi Kayıt Bürosu (KKB) Risk Raporu skoru yüksek olan tüketiciler, düşük olanlara göre daha avantajlı olacak. Kart ödemelerindeki gecikmeler, son yıl içinde geciktirilmiş ödemeler ve konut kredisi dışındaki borçlar gibi unsurların kredi risk skorunu olumsuz etkilediği biliniyor. Ancak bütün bunlar düzenli ödense bile KMH ve kredi kartı limitini sonun kadar kullanmak bile risk skorunu olumsuz etkiliyor.


Skorunuzu Bilin


Örneğin, 1.000 TL’lik KMH’nın 900 TL’sini, 5 bin TL kredi kartı limitinin 4 bin 500 TL’sini her ay dolduran bir tüketicinin kredi risk skoru, her ay ekstre...