29 / 04 / 2024

kredi taksitleri ertelendi mi

kredi taksitleri ertelendi mi

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih yaptığı açıklamada, "Bireysel ihtiyaç, konut, otomobil ve yapılandırma kredilerinin ertelenmesi için 200 bin bireysel müşterimizin, toplam 11 milyar liralık kredi, kredi kartı taksitlerinin erteleme işlemlerini başarıyla gerçekleştirdik" dedi.

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Konut fiyatları 3 yılda 8 kat, aylık kredi taksitleri 21 kat yükseldi! Barınma sorunu derinleşiyor!

Son günlerde fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündem oluyor. Ortalama konut fiyatı üç yılda sekiz kat yükselirken, konut kredisi taksitleri 21 kat arttı. 

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Konut almak şimdi daha da zor: Kredi taksitleri geçen seneye göre yüzde 70 arttı!

Türkiye'de konut fiyatları artmaya devan ederken konut satın alma oranları ise inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor. Hızlı artan fiyatlar, kredi faiz oranlarının yükselişi ve kredileri sınırlayan düzenlemeler konut satışlarını yavaşlattı.

Konut kredisi faizleri arttıkça arttı! Ev fiyatları 3 milyon TL'ye koşarken, kredi taksitleri 63 bin liraya dayandı! 

Geçtiğimiz yılın başında İstanbul'da ortalama konut fiyatları 1,6 milyon lirayken, bu yıl aynı dönemde 'ortalama fiyatlar' bile 3 milyon liraya koşuyor. Bankadan kredi çekebilen vatandaşların aylık yapması gereken taksitler ise 63 bin liraya dayanmış durumda. 

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası'na olan kredi borçları resmen ertelendi! Şimdi peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Ziraat Bankası'na olan kredi borçları resmen ertelendi! Şimdi peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Depremzede esnafın kredi borcuna faizsiz 6 ay erteleme kararı! İşte detaylar

Deprem bölgesindeki esnafın Halk Bankası'na olan kredi borçlarının 6 ay ertelendiği açıklandı. Ertelemeden kaynaklı faizi Hazine karşılamış olacak.

Son dakika…  Cumhurbaşkanlığı kararı…. Kredi borçları 6 ay ertelendi!

Milyonlarca borçlu vatandaşı ilgilendiren son dakika haberi geldi. Cumhurbaşkanlığı kararıyla kredi borçları 6 süresince ertelendi. İşte detaylar…

Son dakika… BDDK, depremzedelerin kredi borçlarını erteledi!

Yüzyılın en büyük depremlerinden ikisinin yaşandığı illere yönelik BDDK yeni bir karar aldı. Buna göre, depremzedelerin kredi borçları 6 ay süreyle ertelendi.

0,69 faiz oranında konut kredisinde ilk 3 yıl hazine desteği! Merak edilen ödeme tablosu

Yeni Evim Kampanyası çok dikkat çekti. Çok düşük faiz oranı, uzun vade ve Hazine desteğiyle birlikte konut almak biraz daha rahat hale geldi. Hazine vereceği destekle kredi taksitleri üzerindeki yük azalacak. İşte tüm tüm detaylar...

250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Merkez Bankası’nın son üç toplantıda haftalık repo faizinde toplam 400 baz puan indirim uygulamasını bankalar da kredi faizlerine yansıttı. Peki güncellenen oranlarla 250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kredi çekecekler dikkat! 100 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, güncel konut kredi faiz oranlarını araştırıyor. Peki güncel faiz oranlarına göre, 100 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

kredi taksitleri ertelendi mi Haberi

kredi taksitleri ertelendi mi

 VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Skype" üzerinden video konferans yöntemiyle Anadolu Ajansı muhabirinin sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kamu bankaları öncülüğünde başlatılan bireysel ve şirketlere yönelik destek paketleri hakkında bilgi veren Üstünsalih, kimsenin daha önce tecrübe etmediği bir sürecin yaşandığını belirtti.

Üstünsalih, pandeminin ilk gününden itibaren önlemler alarak, hızla sürece adapte olduklarını da söyledi.

Güçlü alt yapıları, tüm bankacılık işlemlerini dijital kanallar üzerinden gerçekleştirebilmek için tam donanıma sahip olduklarını dile getiren Üstünsalih, "İhtiyaca göre alt yapımızı daha da güçlendirme çalışmalarımız her gün, her saat devam ediyor. Çünkü her zaman söylediğimiz gibi tek önceliğimiz müşterilerimiz. İşlemlerini hızlı ve güvenli kanallar üzerinden gerçekleştirsin, evden çıkmadan tüm ihtiyaçlarını çözebilsin diye tam bir seferberlik ruhuyla çalışıyoruz. Milletçe en önemli gündemimiz toplum sağlığımızı...