28 / 04 / 2024

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?



Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler bankaların faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapmaya devam ediyor.  Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre uygun faiz oranlarına ve geri ödeme koşullarına dikkat etmek, bu sürecin en kritik noktasını oluşturuyor. 

Takvim'de yer alan habere göre Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi konut kredisi faiz oranlarını peş peşe açıkladı. Peki 750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar?

Konut sahibi olmak isteyenler Ziraat Bankası, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi'nin konut kredisi faizlerini merak ediyor ve araştırıyor. 

Yine paylaşılan detaylara göre son dönemlerde, yatırım içinkonut alımının cazibesinin azalmasının dışında özellikle evi olmayanlar için konut sahibi olmak büyük önem taşıyor.  

750 bin TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte Ziraat, Akbank, İş Bankası, ING ve Yapı Kredi faiz oranları!

750 BİN TL KONUT KREDİSİNİN AYLIK TAKSİTLERİ NE KADAR?

Akbank İlk Evim Konut Kredisi

Toplam Ödeme: 2.628.200 Türk Lirası
Faiz Oranı: Yüzde 2,8
Aylık Taksit: 21.793 Türk Lirası


ING Konut Kredisi

Toplam Ödeme: 2.616.096 Türk Lirası
Faiz Oranı: Yüzde 2,79
Aylık Taksit: 21.725 Türk Lirası

İş Bankası Ev Kredisi Kampanyası

Toplam Ödeme: 2.681.371 Türk Lirası
Faiz Oranı: Yüzde 2,87
Aylık Taksit: 22.272 Türk Lirası


Ziraat Bankası Konut Kredisi

Toplam Ödeme: 2.861.273 Türk Lirası
Faiz Oranı: Yüzde 3,09
Aylık Taksit: 23.792 Türk Lirası


Yapı Kredi Konut Kredisi

Toplam Ödeme: 2.957.360 Türk Lirası
Faiz Oranı: Yüzde 3,2
Aylık Taksit: 24.561 Türk Lirası


KONUT KREDİSİ ÇEKERKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİYOR?

Konut kredisi çekerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta söz konusu kredinin faiz oranı olarak belirtiliyor. Ayrıca yüksek faizlerle sulan konut kredileri, uzun vadede maliyeti artırarak bireyleri zorlayabiliyor. Bu sebeple en uygun faizli konut kredisi veren bankalarla çalışmak büyük önem taşıyor.
 

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Sarıyer'de ev fiyatına Manchester’da daire alınabiliyor!

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'


Geri Dön