22 / 05 / 2024

kristal kule nerede

kristal kule nerede

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

Soyak Kristal Kule'nin havadan videosu!

Soyak Kristal Kule'yi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar havadan görüntüledi

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

QNB Finansbank Kristal Kule'de kiralık ofis katları!

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Marmara Kule Business'ta kampanyalı ödeme planı!

Gizer Işık İnşaat, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen noktalarından Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile yükselen Marmara Kule Business'ta yeni ödeme seçenekleri sunuyor.

Marmara Kule Business'ta cazip avantajlar!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da,kristal formlu mimarisi ile dikkat çekecek iş merkezi Marmara Kule Business'ta cazip avantajlar sunuyor.

Marmara Kule Business'ta 965 bin TL'ye daire!

GİZER IŞIK İNŞAAT, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen değeri Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile dikkat çekecek iş merkezi Marmara Kule Business'ı inşa ediyor.

Kristal Kule İstanbul için teknolojik imza taşıyacak!

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

kristal kule nerede Haberi

kristal kule nerede

Mimarlık ve estetik alanındaki tartışmalara hiç girmeden, İstanbul için farklı ve bu farklılıkta teknolojik imzası olan "Kristal kule" bu haftaki konumuz. Uzun bir öykü ve çok emekli bir süreç var projenin ardında. Bildiğiniz gibi Büyükdere Caddesi üzerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ulaşım arterlerinin kesiştiği bölgede arazi planlaması dar-ince uzun bant şeklinde. 


Soyak Holding, kendi arsası üzerinde geliştirdiği bu projede "landmark" niteliğinde bir yapı istemiş. Yani sıradan bir kutu yerine dikkatleri çeken, ileride kent için bir mihenk taşı olabilecek simgesellik istenmiş. Bu görüşmeler sırasında Soyak ekibine eşlik eden Has Mimarlık'tan Ayşe Hasol Erktin, "Yüksek Bloklar" konusunda deneyimli bir ofis olan Amerikalı Pei Cobb Freed & Partners ile birlikte yürütmüş proje sürecini. Ve şimdi bir bankanın ofis binası olarak işlev veren kule...