28 / 07 / 2024

Kristal Kule son durum

Kristal Kule son durum

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 9.2 milyar TL'ye ulaştı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ndeki Vakıf GYO İUFM B Kule'nin değeri 9.2 milyar TL'ye ulaştı. İşte proje ile ilgili bilgiler ve o son dakika rakamları...

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

İhlas Holding, İstanbul’da, ulaşımın kalbinde hayata geçirdiği Kristal Kule projesinde yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla ofis satışlarına başladı.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu hattında son durum ne? 

Türkiye'nin Avrupa ile bağlantısında önemli bir hat olan Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hattın Çerkezköy-Kapıkule kısmındaki çalışmalarda yüzde 25'lik aşama tamamlandı.

İş GYO Kule 3 kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İş Kuleleri Kule 3'ün kiralama çalışmaları devam ediyor...

Kule Residence'ta son 60 daire! 413 bin TL'ye!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nde satışa çıkan Kule Residence'da satış patlaması yaşanıyor. Projede 185 daireden 125'i sahiplerini buldu...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

İş Kuleleri Kule 3 kiralaması son durum 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralama çalışmaları devam ediyor..

İş Kuleleri Kule 3'ün kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralanmasına ilişkin açıklama yaptı...

Çamlıca Kulesi'nde son aşamaya gelindi!

Çamlıca'da inşa edilen 360 metrelik kule de son aşamaya yaklaşıldı. Çamlıca Kulesi'nde 1300 tonluk anteni yerleştirmek için hidrolik sistem kuruldu. Anten, hidrolik sistemle tepeye monte edilecek.

QNB Finansbank Kristal Kule'de kiralık ofis katları!

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları!

Finans Kristal Kule kiralık ofis katları 5 bin 580 metrekare alana sahip. QNB Finans Kristal Kule'de ofislerin brüt alanları ise 930 metrekare.

Marmara Kule Business'ta kampanyalı ödeme planı!

Gizer Işık İnşaat, İstanbul'un yatırımda hızla yükselen noktalarından Kartal'da, kristal formlu mimarisi ile yükselen Marmara Kule Business'ta yeni ödeme seçenekleri sunuyor.

Kristal Kule son durum Haberi

Kristal Kule son durum

Mimarlık ve estetik alanındaki tartışmalara hiç girmeden, İstanbul için farklı ve bu farklılıkta teknolojik imzası olan "Kristal kule" bu haftaki konumuz. Uzun bir öykü ve çok emekli bir süreç var projenin ardında. Bildiğiniz gibi Büyükdere Caddesi üzerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ulaşım arterlerinin kesiştiği bölgede arazi planlaması dar-ince uzun bant şeklinde. 


Soyak Holding, kendi arsası üzerinde geliştirdiği bu projede "landmark" niteliğinde bir yapı istemiş. Yani sıradan bir kutu yerine dikkatleri çeken, ileride kent için bir mihenk taşı olabilecek simgesellik istenmiş. Bu görüşmeler sırasında Soyak ekibine eşlik eden Has Mimarlık'tan Ayşe Hasol Erktin, "Yüksek Bloklar" konusunda deneyimli bir ofis olan Amerikalı Pei Cobb Freed & Partners ile birlikte yürütmüş proje sürecini. Ve şimdi bir bankanın ofis binası olarak işlev veren kule...