28 / 07 / 2024

Kristal Kule ulaşım

Kristal Kule ulaşım

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

Beylikdüzü Kristal Kule'de ofisler yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışta!

İhlas Holding, İstanbul’da, ulaşımın kalbinde hayata geçirdiği Kristal Kule projesinde yüzde 15 peşin 36 ay vade fırsatıyla ofis satışlarına başladı.

Mimarlar, Finansbank Kristal Kule’yi anlattı!

Louvre Müzesi Cam Piramit, Hong Kong Bank of China Tower, İstanbul Finansbank Kristal Kule… Dünyanın dört bir yanında sembol yapıların mimarı olan Henry N. Cobb ve José Bruguera İstanbul’da öğrencilerle buluştu!

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Adam Kule DAP ulaşım!

Dap yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Adam Kule DAP ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Yapı Adam Kule ulaşım!

Dap Yapı Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Dragos Adam Kule Evleri ulaşım!

Adam Kule Evleri DAP yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe - Dragos' ta hayata geçiriliyor. Dragos Adam Kule Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

DAP Adam Kule ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Dragos Adam Kule projesinin 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. DAP Adam Kule ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kartal Marmara Kule ulaşım!

Kartal Marmara Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da hayata geçiriliyor. Marmara Kule projesi 31 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Kartal Marmara Kule ulaşım!

Kartal Marmara Kule ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yer alıyor. Marmara Kule projesi 38 bin 270 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Adam Kule Dragos ulaşım!

Adam Kule Dragos ulaşım bilgileri kapsamında proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede inşa ediliyor. Projede lansman öncesi yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adam Kule Maltepe ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Adam Kule projesi toplam 350 adet home officeden meydana geliyor. Adam Kule Maltepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Finansbank Kristal Kule'yi aldı, kendi binalarını satışa çıkardı!

Geçtiğimiz yıl Soyak'ın Kristal Kule projesini 303 milyon avroya satın alan Yunan kökenli Finansbank, yeni genel müdürlük binasına taşınmaya hazırlanıyor. Taşınma öncesinde gayrimenkullerini satışa çıkaran Finansbank için Ekim ayı ihaleyle geçecek...

İkitelli Trios 2023 ulaşım bilgileri!

Trios 2023 projesi 11 katlı 2 kule halinde İstanbul Avrupa yakası İkitelli'de inşa ediliyor. İkitelli Trios 2023 ulaşım bilgileri ve adresine haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Kristal Kule ulaşım Haberi

Kristal Kule ulaşım

Mimarlık ve estetik alanındaki tartışmalara hiç girmeden, İstanbul için farklı ve bu farklılıkta teknolojik imzası olan "Kristal kule" bu haftaki konumuz. Uzun bir öykü ve çok emekli bir süreç var projenin ardında. Bildiğiniz gibi Büyükdere Caddesi üzerinde, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ulaşım arterlerinin kesiştiği bölgede arazi planlaması dar-ince uzun bant şeklinde. 


Soyak Holding, kendi arsası üzerinde geliştirdiği bu projede "landmark" niteliğinde bir yapı istemiş. Yani sıradan bir kutu yerine dikkatleri çeken, ileride kent için bir mihenk taşı olabilecek simgesellik istenmiş. Bu görüşmeler sırasında Soyak ekibine eşlik eden Has Mimarlık'tan Ayşe Hasol Erktin, "Yüksek Bloklar" konusunda deneyimli bir ofis olan Amerikalı Pei Cobb Freed & Partners ile birlikte yürütmüş proje sürecini. Ve şimdi bir bankanın ofis binası olarak işlev veren kule...