04 / 05 / 2024

kruvaziyer turizmi toplantısı

kruvaziyer turizmi toplantısı

Türkiye Kruvaziyer Platformu, 2. Genel Toplantısını geçtiğimiz haftalarda Ankara 'da yaptı. Toplantıya, 16 farklı limanla kentin temsilcileri, kruvaziyer turizm acenteleri katıldı.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama toplantısı gerçekleşti!

Ankara Sheraton Oteli 'nde düzenlenen " Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı 'nın sonuç bildirgesi yayınlandı.

Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'da gerçekleşti!

Aska Otel'de Antalya Valisi Muammer Türker'in ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Antalya turizmi masaya yatırıldı.

İstanbul'da Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Salıpazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş tarafından İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi'nde yapılacak Salıpazarı Kruvaziyer Limanı Projesi için 19 Ağustos 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek..

Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi için 19 Ağustos'ta halk toplantısı yapılacak!

Karaköy'den Tophane'ye kadar uzanan Galataport Salıpazarı Kruvaziyer Limanı projesi için 19 Ağustos'ta halkın görüş ve önerilerini almak, proje hakkında bilgilendirmek amacıyla halkın katılım toplantısı düzenleniyor...

Kınaş İnşaat 25 Mart'ta ForumKayseri'de basın toplantısı yapacak!

KINAŞ İnşaat yaptıkları işbirliğini paylaşmak üzere 25 Mart 2013 günü Forum Kayseri’de basın toplantısı düzenleyecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı halkın katılım toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

İş GYO Genel Kurul Toplantısı 26 Mart'ta yapılacak!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2013 Salı günü yapılacak...

kruvaziyer turizmi toplantısı Haberi

kruvaziyer turizmi toplantısı

Toplantıya ilgili bakanlıkların yetkililerinin yanı sıra kruvaziyer turizm ile ilgili birimlerinin yönetici ve yetkilileri, 16 farklı limanla kentin temsilcileri, kruvaziyer turizm acenteleri katıldı.Toplantıda Türkiye'nin kruvaziyer turizmden pay alması için sektörün birlikte hareket ederek daha çok turist getirmesi konusunda görüş birliğine varılırken, devletin de kruvaziyer turizmde uygulanan tarifeleri gözden geçirmesi istendi. 



117 milyar $'lık pazar 

Türkiye Kruvaziyer Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmin büyük gelişme içinde olduğunu söyledi. 2013'te 21.3 milyon yolcu dünyayı kruvaziyer gemiler ile gezdiğini ve sektörün mali büyüklüğünün 117 milyar dolara ulaştığını belirten Demirtaş, Demirtaş, ülke olarak son 10 yılda yolcu sayısının 2.5 kat arttığını ancak 2014'te büyükşehirlerde yolcu kabının olduğunu söyledi. 

Demirtaş, bu düşüşün başlıca nedenin Türkiye'nin de içinde bulunduğu bölgede savaşların, çatışmaların olduğunu söyledi. 



'Yeni rotalar olabilir' 

Güçbirliğine...