08 / 07 / 2024

Kruvaziyerde izmir ön planda

Kruvaziyerde izmir ön planda

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yılın ilk 7 ayı sonunda İzmir'e 78 sefer ile 190 bin 28 kruvaziyer yolcusunun geldiğini belirtti.

Fors İzmir ön talep topluyor! Yeni proje!

İzmir Konak'ta hayata geçirilen Fors İzmir projesi ön talep topluyor. Projede 108 adet konut ve 15 adet ticari ünite bulunuyor...

Evora İzmir ön talep detayları!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı-Halk GYO kalitesiyle hayata geçirilen olan Evora İzmir projesinde ön talep toplanmaya başlandı.

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

İzmir N Latis satış ofisi!

İzmir N Latis projesi toplam 10 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede sosyal seçenek olarak yoga, plates, yüzme havuzu, fitness center ve Türk hamamı yer alıyor. İzmir N Latis satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

İzmir N Latis teslimleri Mart 2016' da!

İzmir Narlıdere' de yükselen N Latis projesi toplam inşaat alanı 10 bin metrekareye sahip. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon olarak tasarlandı. İzmir N Latis teslimleri Mart 2016' da yapılması

İzmir N Latis Evleri!

N Latis İzmir projesi İzmir Narlıdere'de yükseliyor. Toplam 10 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir N Latis Evleri'nde birinci kat tamamen sosyal alana özel olarak ayrıldı.

Dünyanın en büyük çevre projesi İzmir'in!

Başkanı Kocaoğlu, "ÇED raporu çıkar çıkmaz izmir Körfezi'nde dünyanın en büyük çevre projesine adım atacağız. Belki de izmir dünya tarihine körfezini kurtaran kent, dünyanın en büyük geri dönüşümünü gerçekleştiren kent olarak geçecek" dedi

Kruvaziyerde İzmir'in hedefi homeport!

Son dönemde ‘kan kaybediyor’ söylemlerinin yükseldiği kruvaziyer alanında İzmir kendine yeni hedef belirledi. Ticaret Odası Başkanı Demirtaş, İzmir’in Venedik yerine başlangıç limanı (homeport) olabileceğini söyledi.

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Platformu toplantı yaptı!

Izmir Karabağlar' da 540 hektarlık alan ve 15 mahallede 35 bin konut ile 17 bin hak sahibini ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları sancılı şekilde ilerliyor...

Kruvaziyerde İzmir - Hopa işbirliği!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Türkiye’nin kruvaziyer turizminden daha fazla pay alabilmesi için limanların birlikte çalışması gerektiğini söyledi. Demirtaş, “Türkiye’de kruvaziyer turizminde çok büyük bir potansiyel var" dedi.

İzmir'de otluk alanda yangın çıktı!

İzmir'de otluk alanda yangın meydana geldi. izmir Menemen ilçesinde çıkan yangının ormanlık alana sıçramaması için mücadele ediliyor. Yangının bölgedeki meyve bahçelerini de olumsuz etkilediği belirtildi.

Hakan Çatalkaya: İzmir'deki binaların yüzde 80'i riskli!

İzmir kentsel dönüşümde atağa kalktı. Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya, izmir'deki binaların yüzde 80'inin riskli olduğunu söyledi. 300 bina kentsel dönüşüm kapsamına giriyor...

Kruvaziyerde izmir ön planda Haberi

Kruvaziyerde izmir ön planda

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yılın ilk 7 ayı sonunda İzmir'e 78 sefer ile 190 bin 28 kruvaziyer yolcusunun geldiğini belirterek, "Ortadoğu'daki olaylar nedeniyle MSC ve Costa İzmir'e 10 yeni sefer ekledi" dedi. Ekrem Demirtaş, geçtiğimiz yılın aynı döneminde ise İzmir'e 98 geminin geldiğini ifade ederek, "Sefer sayısında kısmi bir azalma oldu. Bunun nedeni bu yıl bazı gemilerin gelmemesi, Türkiye'de 2-3 yılda bir liman değiştiren hatların izmir'e gelmemesi ki bu normal bir süreç ve tüm Doğu Akdeniz'de kruvaziyer turizminde yaşanan düşüş" diye konuştu. Buna karşılık P&O Aurora ve İzmir'e daha önce hiç gelmeyen Silversea firmasının Spirit ve Cloud gemileri ile İzmir'e 4 ek sefer koyduğunu belirten Demirtaş, "Ortadoğu'da yaşanan krizlerden dolayı MSC ve Costa firmaları da...