10 / 05 / 2024

kruvaziyerle kaç turist geldi

kruvaziyerle kaç turist geldi

Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, “Antalya Limanı’na ilk 9 ayda 45 kruvaziyer ile 134 bin yolcu geldi, yıl sonuna kadar 170 bin yolcuya ulaşacağımızı ümit ediyoruz” dedi...

Trabzon'daki kaçak yapılaşma turizmde en büyük sorun!

Doğu Karadeniz'de bazı sorunlara acil müdahale edilmezse artan turist sayısı rakamlarda kalacak. Trabzon ve Artvin arasında yer alan bazı turizm merkezlerinde en önemli sorunların başında kaçak yapılaşma geliyor.

Rus turist sayısında düşüş olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, alınan tedbirler ve verilen destekle Rus turist sayısında düşüş beklemediğini söyledi. Zeybekci, "Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye’ye daha çok gelecekler” dedi.

Nihat Zeybekci: Rus turist sayısında azalma olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Aldığımız tedbirler ve verdiğimiz desteklerle bu sezon Rusya'dan gelen turist sayısında azalma beklemiyorum. Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye'ye daha çok gelecekler" dedi.

Kruvaziyer turizmi Karadeniz'de arttı!

Türkiye'ye 2014 yılında kruvaziyerle gelen turist sayısı bir önceki yıla göre yüzde 2'lik düşüşle 1 milyon 790 bin olarak gerçekleşti. Karadeniz kıyılarını ziyaret eden turist sayısı da 2 kat arttı.

Karadeniz kıyılarını ziyaret eden turist sayısı 2 kat arttı!

Türkiye'ye 2014 yılında kruvaziyerle gelen turist sayısı bir önceki yıla göre yüzde 20'lik düşüşle 1 milyon 790 bin olarak gerçekleşti. Karadeniz kıyılarını ziyaret eden turist sayısı ise aynı dönemde 2 kat arttı

Kruvaziyer turizminde tercih Karadeniz oldu!

AA muhabirinin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı verilerinde derlediği bilgiye göre Türkiye'ye 2014 yılında kruvaziyerle gelen turist sayısı bir önceki yıla göre yüzde 20 azalarak, 1 milyon 790 bin olarak gerçekleşti.

Kruvaziyerle gelen turist sayısı yüzde 30 azaldı!

Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan siyasi istikrarsızlık ve çatışmaların kruvaziyerlerin rotasını değiştirmesi, İzmir'in bu alanda gerilemesine neden oldu. Kruvaziyerle gelen turist sayısı yaklaşık yüzde 30 azaldı...

Türkiye'ye kruvaziyerle gelen turist sayısı düşüyor!

AKTOB tarafından derlenen verilere göre, ocak-ağustos döneminde gelen yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22,3 gerileyerek 1 milyon 384 bin 389'dan 1 milyon 76 bin 152 kişiye düştü.

Kruvaziyer pazarında daralma devam ediyor!

Türkiye'ye kruvaziyerle gelen turist sayısı ülke genelinde geçen yıla göre yüzde 22,3, Antalya'da ise yüzde 6,6 azaldı Türkiye'ye kruvaziyerle gelenlerin sayısı düşmeye devam ediyor...

Türkiye'ye kruvaziyerle gelen turist sayısı yüzde 22,3 azaldı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından derlenen verilere göre, ocak-ağustos döneminde gelen yolcu sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22,3 gerileyerek 1 milyon 384 bin 389'dan 1 milyon 76 bin 152 kişiye düştü...

İzmir'e kruvaziyerle gelen turist sayısı düştü!

İZTO Yönetim Kurulu BaşkanıEkrem Demirtaş, Türkiye kıyılarına yanaşan kruvaziyer gemi ve bu yolla gelen turist sayısında düşüş görüldüğünü ancak bunun Türkiye'den değil bölgesel istikrarsızlık ve çatışmalardan kaynaklandığını ifade etti.

Trabzon Maçka, sekiz ayda yarım milyon turist ağırladı!

Kültürel varlıkları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle dört mevsim turistlerin ilgisini çeken Trabzon'un Maçka ilçesi, sekiz ayda 500 bini aşkın yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı.

Maçka, sekiz ayda yarım milyon turist ağırladı!

Kültürel varlıkları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleriyle dört mevsim turistlerin ilgisini çeken Trabzon'un Maçka ilçesi, sekiz ayda 500 bini aşkın yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı.

kruvaziyerle kaç turist geldi Haberi

kruvaziyerle kaç turist geldi

Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, “Antalya Limanı’na ilk 9 ayda 45 kruvaziyer ile 134 bin yolcu geldi.


Port Akdeniz Antalya Limanı Genel Müdürü Özgür Sert, “Antalya Limanı’na ilk 9 ayda 45 kruvaziyer ile 134 bin yolcu geldi, yıl sonuna kadar 170 bin yolcuya ulaşacağımızı ümit ediyoruz”...