26 / 07 / 2024

Ksa Medikal Mühendislik adres

Ksa Medikal Mühendislik adres

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Selçuk tarafından kuruldu.

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endes Gıda Temizlik Medikal İnşaat Mühendislik Taşımacılık Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Endes tarafından kuruldu.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Rhenk Yapı Mühendislik Medikal Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhenk Yapı Mühendislik Medikal Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İrfan Rasih Koç tarafından kuruldu.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Selçuk tarafından kuruldu.

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksal  Mutlu, Selim Günay ve Serdar Erikci tarafından kuruldu.

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi kuruldu!

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çelik tarafından kuruldu. 

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhafez Ve Atassı Mühendislik Ve Medikal Çözümler Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Osama Alhafez ve Feras Atassı ortaklığında kuruldu. 

Kaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

xKaman Mühendislik İnşaat Taşımacılık Medikal Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Özçelik tarafından kuruldu.

Avos Mühendislik Mekanik İnşaat Medikal Ve Teknoloji Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avos Mühendislik Mekanik İnşaat Medikal Ve Teknoloji Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017'de kuruldu.

7k Mimarlık Mühendislik İnşaat Bilgisayar Medikal Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

7k Mimarlık Mühendislik İnşaat Bilgisayar Medikal Mobilya Limited Şirketi Hayri Taylan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hisar İksa Maden İnşaat Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İksa Maden İnşaat Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Dağaşan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta Zeytinburnu, Tercüman Sitesi'nde kuruldu

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Ksa Medikal Mühendislik adres Haberi

Ksa Medikal Mühendislik adres

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Selçuk tarafından kuruldu.

Ksa Medikal Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
a-Her türlü mühendislik işlerinde plan proje çizmek, çizdirmek. Mühendislik işlerinde yetki belgesi kiralamak. Şirket için yurt içi ve yurt dışı eğitimde ve seminerlerde bulunabilmek programlar düzenleyebilmek. Mühendislik projelerinin hesaplarını ve hizmetlerini yapmak veya bir kısmını yada tamamını diğer proje bürolarına yaptırmak. Konusu ile ilgili mimarlık, mühendislik hizmetleri vermek ve her türlü projelendirme işleri taahhüt, müşavirlik ,müteahhitlik danışmanlık hizmetleri yapmak ve yaptırma konusu ile ilgili her türlü taşeronluk işleri yapmak alet araç ve gereçleri satın almak ithal etmek kiralamak, kiraya vermek. Konusu ile ilgili her türlü inşaat sanayi...