26 / 06 / 2024

KSÜ Merkez Camii kapasitesi

KSÜ Merkez Camii kapasitesi

Temeli 16 Haziran 2015’te atılan, tamamlandığında Kahramanmaraş en büyük ikinci camisi olacak olan KSÜ Merkez Cami inşaatı hızla yükseliyor.

Merkez Bankası'ndan dövize 5. müdahale!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yaptığı açıklamada döviz kurlarındaki sağlıksız fiyat oluşumları sebebiyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edildiğini belirtti.

Merkez Bankası'ndan dolara 4. müdahale geldi!

Merkez Bankası'ndan piyasaya dördüncü müdahale geldi. Açıklamada; ''Sağlıksız piyasa oluşumu sebebiyle piyasaya müdahale ediliyor" ifadelerine yer verildi.

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Londra Cambridge Merkez Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Cambridge Cami 5272 metrekare, bin 300 kişilik kapasiteye sahip. Çevre hassasiyeti, güneş panelleri ile Avrupa'nın ilk çevre dostu camisidir" diye konuştu.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Antalya Gebiz Camii yenilendi!

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Batman Hasankeyf TOKİ 47 konut ihalesi yarın!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

KSÜ Merkez Camii kapasitesi Haberi

KSÜ Merkez Camii kapasitesi

Temeli Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ve KSÜ Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan ve yöneticileri ile birlikte 16 Haziran 2015’te atılan, tamamlandığında Kahramanmaraş en büyük ikinci camisi olacak olan KSÜ Merkez Cami inşaatı hızla yükseliyor.


2500 metrekare alana sahip 5 bin kişilik caminin bir an önce hizmet verir hale gelmesi için çalışmalar sürüyor. Rektör Deveci çalışmalar hakkında bilgi almak ve işleyişi hızlandırmak için atılması gereken adımları görüşmek üzere İl Müftüsü Muhammed Gevher, KSÜ Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Faruk Şirikçi, Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöven ve İnşat ühendisi Mehmet Kısakürek ile bir araya geldi.


Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Üniversiteyi camisiyle en kısa sürede buluşturmak amacıyla, cami yapımına katkı sağlayacak hayırsever iş...