26 / 06 / 2024

KSÜ Merkez Camiinin inşaatında son durum

KSÜ Merkez Camiinin inşaatında son durum

Temeli 16 Haziran 2015’te atılan, tamamlandığında Kahramanmaraş en büyük ikinci camisi olacak olan KSÜ Merkez Cami inşaatı hızla yükseliyor.

Merkez Bankası'ndan dövize 5. müdahale!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yaptığı açıklamada döviz kurlarındaki sağlıksız fiyat oluşumları sebebiyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edildiğini belirtti.

Merkez Bankası'ndan dolara 4. müdahale geldi!

Merkez Bankası'ndan piyasaya dördüncü müdahale geldi. Açıklamada; ''Sağlıksız piyasa oluşumu sebebiyle piyasaya müdahale ediliyor" ifadelerine yer verildi.

Pera Merkez’e kiracı aranıyor!

Atak Holding, Beyoğlu Asmalımescit Caddesi'nde kendisine ait eski bir binayı 4 milyon dolarlık yatırımla Pera Merkez adı ile lüks rezidansa dönüştürdü. Holding 7 katlı binanın ilk iki katına referanslı yeme içme kiracısı arıyor…

Kırklar Dağı'ndaki 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı!

Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde tarihi Kırklar Dağı'nda 6 yıl önce yapılmak istenen ancak inşaatı durdurulan 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı.

Merkez Bankası faiz kararını bugün açıklayacak!

Yurt içi piyasalarda nefesler tutuldu gözler bugün saat 14:00`da açıklanacak olan Merkez Bankası`nın faiz kararına çevrildi. 7 kez aralıksız üst bantta indirim yapan TCMB'nin bugün indirim yapıp yapmayacağı merakla beklenirken, dolar 3.06`dan işlemde.

KSÜ Merkez Camii'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Temeli 16 Haziran 2015’te atılan, tamamlandığında Kahramanmaraş en büyük ikinci camisi olacak olan KSÜ Merkez Cami inşaatı hızla yükseliyor.

KSÜ Merkez Cami inşaatı hızla yükseliyor!

KSÜ Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan ve yöneticileri ile birlikte 16 Haziran 2015’te atılan, tamamlandığında Kahramanmaraş en büyük ikinci camisi olacak olan KSÜ Merkez Cami inşaatı hızla yükseliyor.

Mersin'de yol çalışmalarına aralıksız devam ediliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her yere eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını gerçekleştiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, merkez mahallelerin yanı sıra ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor.

Park Prestige Suites ev konforunda lüks hizmet sunuyor!

İstanbul’un en lüks oteli Park Bosphorus Hotel bünyesinde yer alan Park Prestige Suites, lüks hizmet isteyen ancak ev konforundan da vazgeçmeyen yerli-yabancı misafirlerin merkez üssü oldu.

Akasya AVM lüks markalarla kapılarını açtı!

Akasya AVM lüks markalarla kapılarını açtı. Alışveriş Merkezi, İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem' de yer alıyor. Merkez metro, metrobüs ve Marmaray' a kolay ulaşımıyla dikkat çekiyor.

Mehmet Akif Üniversitesi merkez kampüs depreme dayanıksız!

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Mehmet Akif Üniversitesi Eğitim Fakültesi başka bir binaya taşındı

Denizli Kınıklı'da 1.6 milyon TL'ye tripleks lüks villa!

Denizli 7. İcra Müdürlüğü, Denizli ili merkez ilçesi Kınıklı köyünde bulunan tripleks lüks konut binasını 1 milyon 617 bin 260 TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 24 Şubat 2012 Cuma günü yapılacak

Ankara'nın modern camileri beğeni topluyor!

Çankayada 1960larda inşa edildiğinde mimari özgünlüğüyle farklılık yaratan Merkez Camiinin ardından 1980li yıllarda ibadete sunulan diğer yeni camilerin trendi yükselişlerini sürdürüyor

KSÜ Merkez Camiinin inşaatında son durum Haberi

KSÜ Merkez Camiinin inşaatında son durum

Temeli Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ve KSÜ Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan ve yöneticileri ile birlikte 16 Haziran 2015’te atılan, tamamlandığında Kahramanmaraş en büyük ikinci camisi olacak olan KSÜ Merkez Cami inşaatı hızla yükseliyor.


2500 metrekare alana sahip 5 bin kişilik caminin bir an önce hizmet verir hale gelmesi için çalışmalar sürüyor. Rektör Deveci çalışmalar hakkında bilgi almak ve işleyişi hızlandırmak için atılması gereken adımları görüşmek üzere İl Müftüsü Muhammed Gevher, KSÜ Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Faruk Şirikçi, Saçaklızade Vakfı Başkanı Ali Demirdöven ve İnşat ühendisi Mehmet Kısakürek ile bir araya geldi.


Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Üniversiteyi camisiyle en kısa sürede buluşturmak amacıyla, cami yapımına katkı sağlayacak hayırsever iş...