15 / 05 / 2024

küba camisi nerede

küba camisi nerede

Hiç caminin bulunmadığı Latin Amerika ülkesi Küba’da, ramazan ayında Müslümanların ibadetlerini yerine getirmeleri için bir mescit açıldı.Bu mescit TDV’nin katkılarıyla Küba’ya yapılacak olan cami tamamlanana kadar açık olacak.

Karmod, Küba'da prefabrik yapılar kurdu!

Karmod Satış Koordinatörü Necmettin, "110’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirme başarımızın yanına Küba’yı da ekleyerek bu ülkede proje gerçekleştiren sektörün ilk markası olmaktan gurur duyduk" dedi...

Küba'da kiralık evler ikiye ayrılıyor!

Dünyada en çok görülmek istenen ülke olan Küba'da evler ikiye ayrılıyor. Ülkede konutların bir kısmı sadece Kübalılara kiralanabilirken, bir kısmının yabancılara kiralanmasının onayı verilmiş...

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı mı?

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı mı? Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi!

Başvuruları 27 Ağustos'ta sona eren vergi barışına 64.3 milyar liralık başvuru geldi. Vergi barışı kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırması için 5 milyon 651 bin 84 mükellef başvuru yaptı.

 Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor!

Mi’Marin Yapı’nın projesi Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri toplamda 17  adet villadan oluşuyor.  Mi’Marin Ovacık Bağ Evleri'nde satışlar sürüyor.

Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Yenimahallede hayata geçiriliyor. Peki 27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat nerede?

Varol Tezmen'den Küba'ya iltica girişimi!

Konut satış piyasasının "dinazor" müdürlerinden Varol Tezmen'in Küba'ya iltica girişiminde bulunduğu öğrenildi…

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuru tarihleri 24 Temmuz-29 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projede en düşük taksit bedeli 752,09 TL olarak belirlendi.

Küba Manzana Kempinski Hotel açıldı!

Manzana Kempinski Hotel, Küba'nın başkent Havana'da açıldı. Küba'nın ilk beş yıldızlı oteli olan Manzana Kempinski Hotel, ziyaretçilerini bekliyor.

Küba’nın ilk lüks oteli Gran Hotel Manzana açıldı!

Küba’nın başkenti Havana'da ilk lüks otel Gran Hotel Manzana açıldı. Otelde süit 246 oda, 4 barı ve 2 restoran bulunuyor.

TOKİ Konya Hüyük başvuruları bugün sona eriyor!

33 adet konutun kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Konya Hüyük başvuruları bugün sona eriyor.

2016 TOKİ Konya Hüyük başvuru!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte 2016 TOKİ Konya Hüyük başvuru...

küba camisi nerede Haberi

küba camisi nerede

Hiç caminin bulunmadığı Latin Amerika ülkesi Küba’da, ramazan ayında Müslümanların ibadetlerini yerine getirmeleri için bir mescit açıldı.


Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, yaptığı açıklamada, Küba’da ramazan ayında Müslümanların ibadetlerini yerine getirmeleri için bir mescit açıldığını ve bu mescidin TDV’nin katkılarıyla Küba’ya yapılacak olan cami tamamlanana kadar açık olacağını bildirdi. Küba’nın, Havana kentinde tarihi bir mekanı mescit için tahsis ettiğini belirten Palakoğlu, ramazan ayında buradaki Müslümanların ilk kez bir mekanda teravih ve cuma namazlarını kılabildiklerini söyledi. Palakoğlu, inşa edilecek caminin yer tahsis işleminin bittiğini, projelendirme ve teknik hazırlıklarla ilgili sürecin de başladığını söyledi.


Vakfın cami inşaat faaliyetlerini ilişkin de bilgi veren Palakoğlu, halen 9 ülkede cami inşaatları, 7 ülkede de 16 caminin yer tahsis ve projelendirme işlemlerinin devam ettiğini...