01 / 07 / 2024

küba yönetimi camii için ilk adımı attı

küba yönetimi camii için ilk adımı attı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, eski Havana içindeki tarihi bir binada mescit açıldığını açıkladı

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Tuğba Şahlıoğlu tarafından kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  Gül Denge tarafından kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'e Gül Denge tarafından kuruldu.

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Srs Sirius Danışmanlık Yapı Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srs Sirius Danışmanlık Yapı Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Key ve Muhammed Mekin Demir ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Karmod, Küba'da prefabrik yapılar kurdu!

Karmod Satış Koordinatörü Necmettin, "110’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirme başarımızın yanına Küba’yı da ekleyerek bu ülkede proje gerçekleştiren sektörün ilk markası olmaktan gurur duyduk" dedi...

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık Nakliyat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Adr Atık Toplama Yönetimi Çevre Danışmanlık İnşaat Şirketi'nin merkez nakli Kartal'a yapıldı. 

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Team Group Mobilya Mimarlık Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Desıgn Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi 2 Eylül 2017'de 400 bin TL sermaye ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

küba yönetimi camii için ilk adımı attı Haberi

küba yönetimi camii için ilk adımı attı

“KÜBA’ya cami yapılacak mı?” tartışmaları sürerken, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, eski Havana içindeki tarihi bir binada mescit açıldığını açıkladı. Palakoğlu, “Böylece Küba’da ilk defa Müslümanlar toplu halde namaz kılmaya başladı” dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçen aylarda Küba gezisinde sarf ettiği “O dağın tepesine bir cami yakışır” sözlerinin ardından gündeme gelen ve yapılıp yapılamayacağı uzun zamandır tartışmalara neden olan Küba Camii için ilk adım atıldı. Küba yönetimi, eski Havana’daki tarihi bina içerisinde Müslümanların ibadetlerini yerine getirmeleri için mescit tahsis etti. Kararı, önceki gün basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen TDV Genel Müdürü İsmail Palakoğlu duyurdu.

Palakoğlu, “Mescit ramazandan sonra bir süre daha açık kalacak, sonra kapanacak. Müslüman halk ilk defa toplu halde bir mekânda namaz kılmaya başladı. Bizim...